iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, EXCLUSIV, PRETURI si SPECIFICATII

iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max au dezvaluite in exclusivitate preturile si specificatiile pe care compania Apple le va anunta pentru lansare.

iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, EXCLUSIV, PRETURI si SPECIFICATII

iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max au dezvaluite in exclusivitate preturile si specificatiile la care urmeaza sa ajunga pe piata, imaginea de mai jos venind cel mai probabil de la un partener al companiei Apple. In ea puteti vedea iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max listate impreuna cu o serie de informatii vis-a-vis de lansarea lor, inclusiv preturile la care urmeaza sa fie puse in vanzare, atat in China, cat si in SUA, de exemplu.

iPhone 11 va inlocui iPhone XR in oferta companiei Apple, telefonul urmand a avea o camera duala de anul acesta, ecran LCD cu diagonala de 6.1 inch, si aparent minim 64 GB spatiu de stocare pentru clienti. iPhone 11 urmeaza sa fie disponibil in trei modele, cu pana la 256 GB spatiu de stocare, la preturi care incep de la 750 de dolari, fara TVA, adica vorbim despre o continuare a seriei care exista in momentul de fata pe piata pentru clienti.

iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, EXCLUSIV, PRETURI si SPECIFICATII

iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, EXCLUSIV, PRETURI si SPECIFICATII imagine
Specificatiile si preturile pentru iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max.

iPhone 11 Pro va inlocui iPhone XS in oferta celor de la Apple, si va ramane cu ecranul OLED care are diagonala de 5.8 inch, dar va avea o camera tripla, al treilea senzor de imagine fiind unul wide-angle. iPhone 11 Pro va fi pus in vanzare la preturi care incep de la 999 de dolari, fara TVA, adica exact ca pana in momentul de fata, doar ca modelele vor avea minim 128 GB spatiu de stocare, nu 64 GB, precum pana in momentul de fata.

iPhone 11 Pro Max este modelul de top din oferta companiei Apple, el urmand a ramane cu acelasi ecran OLED de 6.5 inch, camera tripla din iPhone 11 Pro fiind deasemenea oferita in el. Preturile pentru iPhone 11 Pro Max incep de la 1099 dolari, fara TVA, iar exact precum in cazul „fratelui” mai mic, vom avea minim 128 GB spatiu de stocare, un maxim de 512 GB putand fi ales de catre clienti.

iPhone 11 Pro si iPhone 11 Pro Max ar urma sa fie puse in vanzare de catre cei de la Apple in data de 20 septembrie, dar iPhone 11 nu are o data de lansare specificata, deci ar putea ajunge in magazine prin octombrie.

Articolul precedentiPhone 11 va avea un NOU Co-Procesor SPECIAL Numit Rose/R1
Articolul următorInstagram: Update Nou Lansat Astazi pentru Telefoane
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.