CAND se Lanseaza iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max in Romania ?

CAND se Lanseaza iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max in Romania nu a fost specificat de catre Apple, dar iata data la care vei putea cumpara telefoanele.

CAND se Lanseaza iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max in Romania

iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max au fost lansate in aceasta seara de catre compania Apple pentru fanii din intreaga lume, si desigur ca vin cu foarte multe noutati importante pentru clientii care le asteptau. Cei de la Apple au dezvaluit cand se lanseaza iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max in SUA, dar n-au publicat o lista cu lansarile care vor avea loc si in alte tari, ceea ce e destul de neobisnuit pentru ei.

Totusi, printr-o analiza a stufosului comunicat de presa pentru lansarea iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max se poate descoperi faptul ca peste 30 de tari vor face parte din primul val de lansari. Apple a extins disponibilitatea iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max in comparatie cu modelele de anul trecut, insa Romania nu va face parte din primul val, asa cum s-a intamplat si in anii trecuti, ci va fi cel mai probabil trecuta in al doilea.

CAND se Lanseaza iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max in Romania ?

Lansarea iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max in Romania ar trebui sa aiba loc in data de 27 septembrie, daca nimic nu se va schimba fata de anul trecut, cu precomenzi deschise din 20 septembrie. Practic, nimic nu se va schimba in comparatie cu lansarea de anul trecut, lansarea iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max urmand a merge in parametri similari, doar cu unele tari trecute din esalonul al doilea, in cel principal.

Lansarea iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max in Romania va fi precedata de anunturi facute de catre toti operatorii de telefonie mobila, dar si magazinele online, deci vom sti din timp. Apple a schimbat totusi ora de deschidere a precomenzilor din SUA, cu 5 ore mai tarziu, iar pentru iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max din Romania am putea vedea o prostie similara, ceea ce ar complica serios viata unora.

Acestea fiind spuse, vom sti din timp cand va avea loc lansarea iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max in Romania, dar cel mai probabil data de 27 septembrie este cea aleasa.