iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max: PRET, SPECIFICATII, LANSARE

iPhone 11, iPhone Pro, iPhone Pro Max PRET, SPECIFICATII, LANSARE

iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max tocmai au fost anuntate in mod oficial de catre compania Apple pentru fanii din intreaga lume, si vorbim despre trei noi modele de telefoane asteptate de catre foarte multa lume. iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max sunt trei modele de telefoane care inlocuiesc toata actuala serie de telefoane iPhone XS, iar in cele ce urmeaza vorbim despre toate noutatile pe care Apple le va anunta in aceasta conferinta.

iPhone 11 inlocuieste iPhone XR, iPhone 11 Pro inlocuieste iPhone XS, iar iPhone 11 Pro Max inlocuieste iPhone XS Max, intr-o schimbare foarte interesanta pe care compania Apple o face pentru clientii sai. Vorbim despre o renuntare la cifre pentru modelele premium din seria de telefoane, si o trecere la denumiri din gama “pro”, insa speram ca si functiile sa fie pe masura asteptarilor pe care fanii le au de la Apple acum.

iPhone 11 – Inlocuieste iPhone XR cu multe noutati

iphone 11 culori
Noile culori pentru carcasa iPhone 11.

iPhone 11 inlocuieste iPhone XR pastrand acelasi design pe care il stiam si pana acum pentru telefonul celor de la Apple.

iPhone 11 are totusi un nou ecran Liquid Retina care vine cu functia tap to wake, preluata din ecranele OLED.

iPhone 11 este vandut de catre Apple in culorile alb, negru, verde, galben, negru, rosu si violet, avand sticla mult mai rezistenta pe ecran si in carcasa.

iPhone 11 are implementat si sunet stereo spatial pentru a reda sunetele mult mai fidel.

Camera duala mult imbunatatita

iPhone 11 are o noua camera duala cu un senzor de imagine de 12 megapixeli si deschidere f/1.8, plus unul wide-angle, care are deschidere f/2.4, si unghi de vizualizare de 120 de grade.

Night Mode ajunge in iPhone 11 pentru prima oara, iar capacitatea telefoanelor de a face poze noaptea este substantial imbunatatita de Apple. Inteligenta arficiala este folosita in iPhone 11 pentru a inregistra poze mult mai luminoase in conditii de luminozitate scazuta.

iPhone 11 preia din telefoanele Huawei capacitatea de a inregistra clipuri video cu senzorii de imagine standard si ultra-wide, putand face trecerea intre ei, la dorinta utilizatorului.

iPhone 11 are capacitatea de a afisa pe ecran simultan cum arata pozele facute cu camera standard, sau cu cea wide-angle.

iPhone 11 are imbunatatita substantial si stabilizarea video pentru clipurile video, pentru a permite inregistrarea si mai buna.

iPhone 11 are si o noua functie numita Quicktake, aceasta permitand inregistrarea rapida a unui clip video din interfata in care facem pozele.

iPhone 11 face cele mai bune clipuri video dintre toate telefoanele existente pe piata.

iPhone 11 are o camera frontala imbunatatita, capabila sa inregistreze clipuri video 4K la 60 Fps, clipuri video slow-motion(Slofies), dar si poze in format wide-angle.

Chip A13 Bionic mai performant decat a oricarui Android

iPhone 11 are un nou chip A13 Bionic, care aduce intrecand fara probleme telefoanele concurente, cu performante aproape duble fata de cele ale Qualcomm Snapdragon 845, iar acelasi lucru e valabil pentru placa video, inclusiv in cazul chip-urilor Qualcomm Snapdragon 855.

Baterie

iPhone 11 aduce o autonomie de utilizare cu 1 ora mai mare decat cea a iPhone XR, pentru un total de 11 ore pentru fiecare zi.

Pret si Lansare

iPhone 11 va fi vandut la preturi care incep de la 699 de dolari, fara TVA, sau 699 de euro in Europa. Precomenzile incep in 13 septembrie in anumite tari, cu lansare in 20 septembrie, insa in Romania il vom putea precomanda din 20 septembrie, lansarea urmand a avea loc in 27 septembrie.

iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max imping limitele tehnologiei

Design si Ecran

Design-ul ramane acelasi precum in modelele de anul trecut, doar ca acum are o camera tripla foarte urata, dar care are multe tehnologii noi in ea.

iPhone 11 Pro va fi vandut intr-o noua versiune verde, dar si in clasica space gray, intr-o culoare argintie, dar si intr-o noua culoare albastra.

Ecranul iPhone 11 Pro vine in versiuni de 5.8 inch si 6.5 inch, pentru Max, si ramane OLED, dar are contrast de 2.000.000:1, avand 1200 nits, si are o eficienta energetica cu 15% mai buna.

iPhone 11 Pro are un ecran numit Super Retina XDR, preluat de la ecranul special pentru Mac-uri.

Performante mari cu noul chip A13 Bionic

Noul chip A13 Bionic din iPhone 11 Pro este cel mai performant pentru smartphone-uri, inclusiv in ceea ce priveste placa video.

iPhone 11 Pro are performante mult mai bune pentru procesarea oricaror functii care au legatura cu inteligenta artificiala, aceleratoarele pentru procesoare fiind de pana la 6 ori mai performante decat pana acum.

iPhone 11 Pro are o eficienta energetica mult mai buna, multumita unei tehnologii speciale de fabricare de 7nm EUV.

8.5 miliarde de tranzistori sunt integrati in noul chip A13 din iPhone 11 Pro, cel mai mare numar din orice procesor lansat pana acum pentru telefoanele Apple.

Procesorul din noul chip A13 pentru iPhone 11 Pro este cu 20% mai performant, in timp ce eficienta energetica este redusa cu pana la 40%.

Bateria

iPhone 11 Pro ofera o autonomie cu pana la 4 ore mai mare decat cea a iPhone XS, iar iPhone 11 Pro Max creste autonomia cu pana la 5 ore fata de iphone XS Max.

iPhone 11 Pro si iPhone 11 Pro Max vor avea incarcator de 18W inclus in cutie.

Camera Profesionala

iPhone 11 Pro are o noua camera tripla formata din trei senzori de imagine de 12 megapixeli, cel ultra-wide fiind nou, identic cu cel din iPhone XR. Ceilalti doi senzori de magine sunt net superiori celor din modelele de anul trecut.

iPhone 11 Pro ofera posibilitatea de a face zoom optic de pana la 4X multumita camerei ultra-wide, afisand tot ceea ce se poate inregistra direct intr-o singura sectiune din aplicatie.

iPhone 11 Pro va avea in iOS 13.1 o noua functie speciala numita Deep Fusion, ea folosind inteligenta artificiala pentru a combina mai multe imagini inregistrate intr-o scurta perioada de timp, pentru un rezultat final cu multe detalii, si zgomot redus.

iPhone 11 Pro combina toate cele trei camere pentru a permite inregistrarea video cu oricare dintre ele, schimbarea putand fi facuta in timp real intre ele.

Functia Night Mode va face deasemenea parte din camera iPhone 11 Pro, astfel ca vom putea face poze foarte bune in conditii de luminozitate scazuta.

Pret si Lansare

iPhone 11 Pro si iPhone 11 Pro Max vor fi lansate de catre Apple pe 20 septembrie, cu precomenzi din 13 septembrie, la preturi care incel de la 1000 de dolari, fara TVA. In Romania lansarea iPhone 11 Pro si iPhone 11 Pro Max va avea loc pe 27 septembrie, cu precomenzi care incep din 20 septembrie.

35 COMENTARII

  1. Cei ca Srb, ce isi ia in fiecare an cel putin un produs cu display de la Apple…iphone, mac, ipad etc

    Practic oamenii ca el, vor avea acest serviciu FREE forever.

  2. Foarte interesant zoom optic 4x si ca poti filma in acelasi timp cu main camera si cu facetime camera cred ca o sa fie foarte important pentru streameri etc

  3. Bravo Apple! Net superior!

    „Mult mai bun ca Note 10 și mai ieftin, wow” – Buhnici, care este plătit de Samsung România. HAHAHA!

  4. In the Box

    iPhone with iOS 13

    EarPods with Lightning Connector

    USB-C to Lightning Cable

    18W USB-C Power Adapter

    64/256/512 Storage

  5. Dar primești și jumătate de telefon fata de Note 10 care este net superior și cu funcții grupa mare. Iphone 11 pare grupa mica-preșcolari față de Note 10+ Puse unul lângă altul ce sa mai spunem. Chiar și 11Pro, arata depășit, hidos și din 2014 față de Note! O sa vedem în teste de performanță /comparative cum îl spulbera și ii da rușine lui i11Pro

  6. Eu am Note 10 +,am trecut de la Max care e un telefon grozav dar senzatia de viitor am avut-o cu Note,cand te uiti la un 1440p iti pica capaul de pe umeri e blana.Pb apare cand vb despre OS aici da se misca ambele bine dar parca iOS e peste,pb e de plictiseala,Doamne cat de plictisitor e iOS.Cu Note nu ma plictisesc deloc si iOS am deja pe iPad care da e senzational.In rest eu zic sa alegem cu cap tot ce cumparam sa nu fim oi.Legat de testul de care ziceai cred totusi ca iPhone o sa iasa invingator dar doar cu atata se vor lauda unii pe aici.Astept 2020 cand poate voi trece inapoi pe iPhone,asta daca are ce oferi design nou fara breton poate si suport pentru pencil(sunt grafician).Pace

  7. Pe ce planetă trăiești? Apple are avans de 2 ani în față lui Note, lol, hahaha. Probabil nu te-ai uitat la prezentare. O să vezi și testele curând să vezi rușine, cum și iPhone Xs Max i-a dat rușine lui Note 9.

  8. iOS nici pana in momentul de fata in 2019 (ios13) nu are un multitasking.
    Pe o caramida de 6,5 inch nici macar splitscreen nu poti sa faci sa nu mai vorbim de faptul ca poti sa ai cate ferestre vrei deschise pe android.
    Pe langa asta iPhonul are lag si dupa 6 7 luni bateria e un gunoi.Vorbesc din experienta.

  9. Tu observi ce baterie are Max pro sau cum ii spune ?
    Deja depaseste bine fostul Xr pe care il are un coleg si are utilizare foarte buna
    Dar ce denumiri ciudate…..mai bine lasau iphone si iphone pro / pro max

  10. Inca nu l-ai folosit, dar deja este mlt mai bun. Am inteles cu cine vorbesc.
    Pacat ca crudul adevăr, ca arata ca o chinezarie de 50$ nu prea il poti schimba.

  11. Ți-a arătat Apple că sunt cu vreo 2 ani în față, ce vrei mai mult? Să fie Note 10 mai scump, incredibil :))) mai are și Android.

  12. Da, poti pune link, te rog?
    Tine cont ca am si eu dreptul la replica, iti pot arata si eu ce scriu altii pe forumul Apple?
    De acord?

  13. Se vede clar că poza este ștearsă. Nu pot să spun că sunt fan al camerei, preferam să fie varianta cu negru tot pătratul dar…ce să mai mai, e alt nivel.

    Buhnici care repet, are colaborări cu Samsung România a spus ce a spus, Note 10 este sub cu mult.

  14. Eu îți arăt din experiența mea, nu baliverne ce scriu alții. Am Note 9 care e un telefon foarte slab, este a doua a oară când iau țeapă de la Samsung și ultima, cu siguranță.

  15. Ai zis daca vrem sa ne arati ce scriu cei de pe Samsung Members si din cate am inteles, pe langa ei ai scris si tu, deci te rog, pune un link sau ceva.