iPhone 11, iPhone 8, iPhone XR sunt mai IEFTINE de Astazi

iPhone 11, iPhone 8, iPhone XR sunt mai IEFTINE de Astazi

iPhone 11 a fost lansat astazi de catre compania Apple cu o surprinzatore reducere de pret in comparatie cu cel al iPhone XR, care e deasemenea mai ieftin. iPhone 11 este vandut de catre Apple la pretul de 700 de dolari, fara TVA, adica vreo 700 de euro, fata de iPhone XR, care era vandut cu 750 de dolari.

iPhone XR este deasemenea cu 150 de dolari mai ieftin astazi fata de ieri, pretul de baza al telefonului ajungand la o valoare mult mai convenabila pentru clienti. iPhone 8 este deasemenea mai accesibil incepand de astazi, acel model de telefon ajungand sa coste doar 450 de dolari, deci probabil va creste in vanzari.

iPhone 11 si iPhone XR au preturile diferentiate de doar 100 de dolari, desi exista diferente foarte mari intre ele pe partea hardware. Cei de la Apple au o strategie foarte interesanta aici, incercand sa convinga lumea sa cumpere iPhone 11 multumita noutatilor mai mari in comparatie cu cele ale modelelor anterioare.

iPhone 11 este si cu 300 de dolari, sau euro, mai ieftin decat iPhone 11 Pro, diferenta dintre modele crescand si mai mult, cu intentia clara de a atrage lumea spre cele ieftine.