eMAG anunta LANSAREA iPhone 11, iPhone 11 Pro in Romania

eMAG. Lansarea iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max a fost anuntata de catre magazinul online, iata unde te poti preinregistra pentru a le cumpara.

eMAG anunta LANSARAE iPhone 11, iPhone 11 Pro in Romania

eMAG a anuntat astazi lansarea iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max in Romania, iar daca sunteti interesati de ea, atunci in aceasta pagina va puteti preinregistra pentru a cumpara noile modele de telefoane. Cei de la Apple n-au spus aseara cand vor fi lansate iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max in Romania, dar era de asteptat ca acest lucru sa se intample in data de 27 septembrie, la o saptamana dupa lansarea in SUA.

eMAG va deschide cel mai probabil precomenzile pentru iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max pe data de 20 septembrie, chiar de la ora 00:00, astfel incat toti cei cu adevarat interesati, sa le si cumpere. In momentul de fata cei de la eMAG au doar o pagina in care cei interesati sa cumpere iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max se pot preinregistra pentru a isi arata interesul vis-a-vis de achizitia telefonului de la magazinul online.

eMAG anunta LANSAREA iPhone 11, iPhone 11 Pro in Romania

eMAG a deschis aceasta pagina pentru a vedea cam cata lume vrea sa cumpere iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max pentru a sti si ce fel de stocuri sa comande pentru lansarea din tara noastra. Desigur ca eMAG se uita si la ceea ce s-a intamplat in anii anteriori cu cererea pentru telefoanele Apple pentru a-si face o idee cu privire la interesul vis-a-vis de iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, insa preinregistrarile ajuta foarte mult.

eMAG notifica oamenii inscrisi pentru preinregistrare abia a in dimineata zilei cand se deschid precomenzile pentru iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, deci daca vreti sa fiti siguri ca faceti achizitia, trebuie sa comandati telefonul la miezul noptii. eMAG a avut in fiecare an stocuri limitate de noi modele de telefoane de la Apple, iar pentru iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max situatia nu va fi diferita.