Samsung GALAXY S9. Vestea GROZAVA pentru TOTI Utilizatorii

Samsung GALAXY S9. O veste grozava pentru toti utilizatorii de telefoane ale companiei Samsung a venit astazi, iata de ce se va putea bucura toata lumea.

Samsung GALAXY S9. Vestea GROZAVA pentru TOTI Utilizatorii

Samsung GALAXY S9. O veste foarte buna a venit astazi pentru toti cei care folosesc aceste modele de telefoane mobile, iar asta in contextul in care ele sunt deja de mai bine de un an de zile pe piata. Mai exact, cea mai recenta actualizare pentru telefoanele din seria Samsung GALAXY S9 a fost lansata de catre compania Samsung, si in momentul de fata este distribuita pentru utilizatori din intreaga lume, deci va ajunge inclusiv in Romania.

Samsung GALAXY S9. In momentul de fata au fost deja puse in distributie versiunile firmware G960FXXS6CSH5 si G965FXXS6CSH5 pentru diversele modele de terminale care sunt acum active si folosite de clienti. Actualizarea de luna aceasta aduce pentru telefoanele din seria Samsung GALAXY S9 rezolvari pentru 17 probleme de securitate pe care sistemul de operare Android le-a avut descoperite pana in prezent si rezolvate.

Samsung GALAXY S9. Vestea GROZAVA pentru TOTI Utilizatorii

Samsung GALAXY S9. Vestea GROZAVA pentru TOTI Utilizatorii update
Actualizarea noua din septembrie pentru Samsung GALAXY S9.

Samsung GALAXY S9. Actualizarea OTA pentru telefoane are aproximativ 123 MB, deci vorbim despre un numar destul de redus de schimbari facute de catre compania coreeana pentru telefoanele sale. Desi dimensiunea actualizarii nu este mare, asta nu inseamna ca problemele care au fost rezolvate pentru telefoanele din seria Samsung GALAXY S9 nu sunt importante, si daca o aveti disponibila deja, este recomandabila instalarea.

Samsung GALAXY S9. Clientii din diverse tari europene au deja disponibila actualizarea pentru instalare, astfel ca ea este distribuita destul de rapid de catre cei de la Samsung pentru toti clientii care inca sunt activi. E nevoie si ca operatorii de telefonie mobila sa distribuie actualizarile pentru Samsung GALAXY S9, astfel ca procesul este ingreunat intr-o anumita masura, dar e bine totusi ca actualizarile sunt in continuare oferite de catre coreeni.

Samsung GALAXY S9. Acestea fiind spuse, in urmatoarele zile actualizarea va fi disponibila inclusiv in Romania, iar toti utilizatorii vor putea face instalarea in doar cateva zile.