WhatsApp. TREBUIE sa STII despre Acest TRUC GROZAV pe Telefoane

WhatsApp. Asa afli daca ai fost blocat de o alta persoana in aplicatie, acest truc ajutandu-te sa stii de ce persoana respectiva nu iti mai raspunde.

WhatsApp. TREBUIE sa STII despre Acest TRUC GROZAV pe Telefoane

WhatsApp. Un nou truc grozav pentru aplicatia dedicata telefoanelor cu sistem de operare iPhone si Android este ceva ce toata lumea ar trebui sa cunoasca daca vrea sa foloseasca platforma in continuare. Mai exact, acest truc va ajuta sa aflati daca o persoana v-a blocat in cadrul platformei WhatsApp, si nu ii mai puteti trimite mesaje, deci indiferent ce i-ati scrie, sau ce ati face, acea persoana nu va mai primi absolut nimic de la voi pana va deblocheaza.

WhatsApp. Daca o persoana v-a blocat, atunci nu veti mai putea vedea ultima oara cand acea persoana a fost activa in cadrul platformei, dar nici poza de profil pe care aceasta a setat-o pentru contul sau. Aplicatia WhatsApp nu va afisa absolut nimic in zona unde in mod normal apar informatiile privind ultima utilizare a aplicatiei, iar acelasi lucru e valabil si pentru situatiile in care setati ca informatiile despre voi sa fie ascunse.

WhatsApp. TREBUIE sa STII despre Acest TRUC GROZAV pe Telefoane

WhatsApp. Daca aveti contul blocat de catre o persoana, atunci indiferent ce mesaje i-ati trimite intr-o interfata de chat, ele nu vor fi livrate in vreun fel catre contul care ar trebui sa le primeasca. Va puteti da foarte usor seama de asta, deoarece dupa ce trimiteti mesajul prin WhatsApp, el va avea doar un singur checkmark, √, afisat in dreptul mesajului, in loc de doua, √√, iar asta pentru ca mesajul a ajuns in serverele platformei, dar n-a fost retrimis catre persoana contactata.

WhatsApp. A treia modalitate prin care puteti afla daca ati fost blocati de catre o persoana are legatura cu apelurile voce/video, care vor fi blocate din start in momentul in care initiati unul catre cealalta persoana. In mod normal un apel va fi initiat, iar daca persoana cealalta nu raspunde, el apare ca ratat, dar daca sunteti blocat, atunci WhatsApp va bloca apelul chiar de la initiere, si nici macar nu va suna, deci nu veti auzi vreun ton.

WhatsApp. Aceste trei metode va ajuta sa aflati sigur daca o alta persoana v-a blocat fara sa va spuna asta, iar asa stiti de ce nu primiti vreun raspuns de la respectiva persoana.