Apple Watch 5: Iata CAND va fi LANSAT in Romania

Apple Watch 5 a fost anuntat de catre compania Apple in cursul serii trecute, iar astazi aflam si cand anume va fi lansat inclusiv in Romania. Conform celor de la Orange, Apple Watch 5 va putea fi cumparat din aceasta pagina incepand cu data de 27 septembrie, fara a fi permise precomenzile pentru el.

Apple Watch 5 nu va fi lansat doar la Orange, ci si la alte magazine online, dar se pare ca precomenzile fie nu vor exista, fie vor fi la putine magazine online. Nu se stie deocamdata cat urmeaza sa coste Apple Watch 5, dar e improbabil ca preturile sa difere foarte mult de cele din 2018, fiind facute doar ajustari pentru cursul valutar.

Apple Watch 5: Iata CAND va fi LANSAT in Romania

Apple Watch 5 nu vine nici cu atat de multe noutati pentru clienti, Apple implementand un ecran permanent deschid, si o busola, dar cam atat. Apple a implementat alte noutati pe partea software, dar ca si upgrade total in comparatie cu modelele anterioare, Apple Watch 5 nu vine cu chiar atat de multe noutati.

“Mai mult, Apple Watch Series 5 și cel mai nou iPad pot fi comandate din 27 septembrie.”

Apple Watch 5 este oferit de Apple cu o varietate mai mare de curele, dar si intr-un nou material din titan, insa ramane de vazut ce disponibilitate va fi in Romania pentru acestea.