iOS 13 Dezvaluie MARELE Produs SECRET Pregatit de catre Apple

iOS 13 Dezvaluie MARELE Produs SECRET Pregatit de catre Apple

iOS 13, prin Xcode 11, a dezvaluit un nou si important produs secret pe care compania Apple il are in momentul de fata in plin proces de dezvoltare in vederea lansarii pentru clientii din intreaga lume. Conform unei analize facute pentru Xcode 11 si iOS 13 GM, angajatii companiei Apple pot deja sa ruleze aplicatiile pentru ochelarii pentru realitate augmentata pe care compania Apple ii are in proces de dezvoltare de mai bine de un an de zile.

Angajatii celor de la Apple pot rula aceste aplicatii in telefoanele iPhone desi nu au in fata si o pereche de ochelari pentru realitate augmentata, iar atat iOS 13 GM, cat si cea mai recenta versiune a iOS 13.1 confirma totul. Exact precum s-a zvonit si pana acum, telefoanele iPhone sunt cele pe care trebuie rulate aplicatiile, iar ochelarii pentru realitate augmentata ar urma doar sa afiseze imaginile din telefoane, si sa controleze aplicatiile in sine.

iOS 13 Dezvaluie MARELE Produs SECRET Pregatit de catre Apple

iOS 13 contine aceste informatii deoarece angajatii companiei Apple testeaza produsele aflate in dezvoltare pe cele mai noi versiuni ale sistemului de operare. Desigur ca asta nu exclude posibilitatea ca noua pereche de ochelari pentru realitate augmentata sa fie lansata cu o noua actualizare pentru iOS 13, dar pana acum n-a aparut vreo informatie care sa ne sugereze asta in vreun fel, deci ramane de vazut ce se intampla.

Ochelarii pentru realitate augmentata pe care Apple ii dezvolta de ceva vreme ar putea sa nu fie lansati vreodata de catre cei din Cupertino, iar asta petnru ca vorbim despre un produs care se adreseaza unei nise foarte reduse de clienti. Diverse companii au incercat pana acum sa lanseze produse similare, insa fara a avea succes de vreun fel, asa ca ramane de vazut ce va reusi sa faca Apple ina ceasta privinta.