Huawei. LOVITURA foarte DURA pentru SUA cu o MASURA DISPERATA

Huawei. Compania chinezeasca pregateste o lovitura foarte dura pentru SUA cu o masura disperata pe care co-fondatorul companiei a anuntat-o pentru intreaga lume.

Huawei. LOVITURA foarte DURA pentru SUA cu o MASURA DISPERATA

Huawei. De ceva vreme compania chinezeasca pregateste o lovitura foarte dura pentru a ataca SUA, iar planul gandit de catre chinezi este unul destul de ingenios, daca este sa fim complet sinceri in momentul de fata. Mai exact, co-fondatorul Huawei, Ren Zhengfei, a afirmat ca este pregatit sa colaboreze cu o companie occidentala care sa creeze echipamente 5G care sa poata fi vandute oriunde in lume fara sa fie afectate de catre sanctiunile din SUA.

Huawei. Compania este pregatita sa-si imparta secretele cu cel putin o companie occidentala pentru a le arata americanilor ca exista si solutii pentru a trece peste sanctiunile care le sunt impuse. Miscarea este una extrem de curajoasa pentru cei de la Huawei, iar asta deoarece impartasirea secretelor cu companii terte poate avea si efectul advers de a o lasa fara avantajele tehnologice pe care le are in fata multor competitori in acest moment.

Huawei. LOVITURA foarte DURA pentru SUA cu o MASURA DISPERATA

Huawei. Practic, chinezii vor sa-si creeze concurenta in domeniul echipamentelor 5G pentru retelele de telefonie mobila, astfel incat sa nu mai fie acuzati ca detin un monopol periculos pentru intreaga lume. Desigur ca orice companie dornica sa intre intr-o asemenea colaborare cu Huawei trebuie sa fie perfect constienta in ce se baga, riscurile fiind extrem de mari atat pentru chinezi, cat si pentru cei dornici sa le foloseasca tehnologiile.

“Ren Zhengfei, miliardarul fondator și director executiv al Huawei Technologies, a declarat că este gata să împărtășească tehnologia 5G cu potențialii cumpărători occidentali. Ren a spus că Huawei este dispusă să ofere cumpărătorilor acces perpetuu la brevetele 5G existente ale Huawei, licențe, cod, planuri tehnice și know-how de producție pentru o singură taxă.”

Huawei. Chiar daca planul chinezilor ar fi pus in aplicare si ar avea succes, ar ramane totusi foarte multe semne de intrebare cu privire la echipamentele pe care le vand acestia si care ar fi monitorizate. Chiar daca Huawei si-ar crea un rival pe partea de echipamente 5G, nimeni nu poate garanta ca echipamentele lor nu sunt monitorizate de catre guvernul chinez, asa ca in final nu s-ar rezolva problema de baza care exista acum.

Huawei. Chiar si asa, vedem ca acum companie a ajuns intr-o situatie in care e dispusa sa ia masuri disperate dupa ce sanctiunile din SUA i-au afectat foarte mult activitatea.