Gaura Neagra din Galaxia Noastra Devine tot mai PERICULOASA

Gaura neagra din galaxia noastra devine tot mai periculoasa, iar un nou clip video ne arata de ce au fost si cercetatorii uimiti de ceea ce se intampla acum.

Gaura Neagra din galaxia noastra devine tot mai periculoasa, confirma cercetatorii, iar asta pentru ca in tandem cu o alta, au inceput sa manance toata materia care se afla in preajma lor, fara a se satura. In clipul video de mai sus puteti vedea o dovada a unui eveniment in care o gaura neagra absoarbe un obiect cosmic aflat in imediata sa vecinatate, iar asta se intampla de ceva vreme cu ambele despre care vorbesc cercetatorii.

Gaura Neagra din galaxia noastra a fost monitorizata cu una aflata intr-o galaxie separata, insa ambele au in comun acelasi lucru, au inceput sa inghita cu repeziciune, si frecventa tot mai mare, tot ce se apropie de ele. Vorbim despre evenimente similare care sunt inregistrate pentru fiecare gaura neagra, desi distanta dintre ele este mare, si doar cea din galaxia noastra incepe sa devina tot mai “flamanda”, si mai periculoasa.

Gaura Neagra din Galaxia Noastra Devine tot mai PERICULOASA

Gaura Neagra din galaxia noastra a devenit activa intr-o maniera fara precedent in ultimii 24 de ani, ea inghitind foarte multe obiecte care s-au aflat in apropierea sa in cursul acestui an, fara a se opri. Acelasi lucru e valabil si pentru cealalta gaura neagra, ambele avand dimensiuni foarte mari, deci pot “inghiti” cu repeziciune orice se apropie de ele, ceea ce la face extrem de periculoase si pentru planetele si stelele din galaxiile lor.

Gaura Neagra din galaxia noastra devine tot mai periculoasa, insa din fericire nu exista deocamdata riscul ca planeta Pamant sa fie in vreun fel distrusa de catre apetitul sau tot mai ridicat. Chiar si asa, exista destule obiecte cosmice care sunt in apropiere de gaura neagra din galaxia noastra, si majoritatea dintre ele sunt trase de forsa sa gravitationala, si dispar “ca prin minune”, exact precum puteti vedea in clipul video de mai sus.

Gaura Neagra din galaxia noastra a avut publicata prima poza din interiorul sau cu doar cateva luni in urma, iar anul viitor este asteptat si primul clip video pentru ea.