RCS & RDS. IMPORTANT Mesaj pentru TOTI CLIENTII din Romania

RCS & RDS. Un mesaj important pentru toti clientii din Romania a venit de la operatorul de telecomunicatii, iata ce trebuie sa stie toata lumea chiar acum.

RCS & RDS. IMPORTANT Mesaj pentru TOTI CLIENTII din Romania

RCS & RDS. Un foarte important mesaj pentru toti clientii din Romania, si nu numai, este facut de catre operatorul de telecomunicatii, iar toata lumea trebuie sa stie ce anume se intampla in momentul de fata. Vorbim despre o oferta care nu este tocmai noua pentru compania RCS & RDS, dar care are parte de o extindere si de o imbunatatire menita sa atraga si mai multi clienti pentru serviciile operatorului de telecomunicatii din Romania.

RCS & RDS. Mai exact, compania a extins oferta pe care o are pentru clientii din tara in momentul de fata, ea oferind trei luni cu reducere de pana la 50% pentru cei care beneficiaza de aceasta noua promotie speciala. In cadrul website-ului celor de la RCS & RDS este disponibila aceasta oferta pentru toti cei care incheie abonamente cu servicii de internet fix si televiziune, ei beneficiind si de trei luni de abonamente cu preturi injumatatite.

RCS & RDS. IMPORTANT Mesaj pentru TOTI CLIENTII din Romania

RCS & RDS. IMPORTANT Mesaj pentru TOTI CLIENTII din Romania oferta

RCS & RDS. Oferta este disponibila doar pentru luna aceasta, incepand chiar de astazi, deci vorbim despre putin peste doua saptamani in care va puteti bucura de aceasta promotie inainte sa dispara. Nu conteaza ce fel de abonament alegeti de la cei de la RCS & RDS pentru televiziune, sau internet fix, astfel ca va puteti bucura de reducerea foarte buna in momentul de fata indiferent cat platiti pe luna pentru abonamentele voastre acum.

RCS & RDS. Mai mult ca sigur stiti deja faptul ca operatorul de telecomunicatii are cele mai bune servicii de televiziune si internet din Romania, astfel ca daca alegeti sa cumparati de la ei serviciile, cu siguranta nu veti regreta. Preturile pe care RCS & RDS le are pentru abonamentele de internet si televiziune sunt deasemenea foarte bune in tara noastra, astfel ca indiferent cum priviti situatia, faceti o alegere excelenta.

RCS & RDS. Acestea fiind spuse, puteti beneficia chiar de acum de promotia excelenta derulata de catre operator, si ar fi bine sa nu o ratati, deoarece veti regreta ca nu ati activat-o chiar acum.