iPhone 11 Pro. OFICIAL, Vestea UIMITOARE ASTEPTATA de Clienti

iPhone 11 Pro. O veste uimitoare asteptata de catre toti clientii Apple a venit in mod oficial astazi, iata de ce ne vom putea bucura in noile telefoane.

11

iPhone 11 Pro. OFICIAL, Vestea UIMITOARE ASTEPTATA de Clienti

iPhone 11 Pro. Dupa cateva zile in care a existat foarte multa confuzie in legatura cu specificatiile telefoanelor, iata ca astazi avem in sfarsit o informatie oficiala cu privire la ceea ce vom primi de la Apple. Mai exact, operatorii de telefonie mobila Telekom si Vodafone, au confirmat in specificatiile pentru telefoanele din seria iPhone 11 Pro faptul ca ambele modele au cate 6 GB RAM integrati de catre compania Apple pentru clienti.

iPhone 11 Pro. Puteti vedea in ambele imagini faptul ca atat versiunea standard, cat si iPhone 11 Pro Max au cate 6 GB RAM, dar si bateriile acelea mari care au fost dezvaluite de catre informatii aparute zilele trecute. Practic, desi s-a crezut ca iPhone 11 Pro si iPhone 11 Pro Max vor veni cu doar 4 GB RAM, asa cum am vazut in unele aplicatii de testare a performantelor, in realitate se pare ca ar fi vorba despre 6 GB RAM pentru ambele modele.

iPhone 11 Pro. OFICIAL, Vestea UIMITOARE ASTEPTATA de Clienti

iPhone 11 Pro. OFICIAL, Vestea UIMITOARE ASTEPTATA de Clienti specificatii telekom
Specificatiile tehnice ale iPhone 11 Pro listate de catre Telekom.

iPhone 11 Pro. Vestea este una foarte buna, deoarece stim ca performantele celor doua modele de telefoane vor fi intr-adevar cele pe care toata lumea le asteapta, dar mai mult decat atat, vor avea si autonomia promisa de Apple. Seria de telefoane iPhone 11 Pro aduce un upgrade important pentru toti clientii care abia asteapta sa cumpere noile dispozitive, deci experienta de utilizare nu urmeaza sa fie inferioara celei oferite de catre telefoanele Android.

iPhone 11 Pro. OFICIAL, Vestea UIMITOARE ASTEPTATA de Clienti specificatii vodafone
Specificatiile tehnice ale iPhone 11 Pro listate de catre Vodafone.

iPhone 11 Pro. Ma bucur sa vad ca Apple a gasit, cel putin in aparenta, de cuviinta sa implementeze in telefoanele sale componente care sa le ofere suprematia pe piata smartphone in urmatorul an. Cu 6 GB RAM, iPhone 11 Pro nu va avea probleme, cel putin teoretic, in a tine mai multe aplicatii deschise in fundal, in comparatie cu iPhone XS, si sa ofere o experienta de multitasking mai buna decat cea a telefoanelor Android.

iPhone 11 Pro. Acestea fiind spuse, iata ca vanzarile slabe mai schimba cate ceva si la compania Apple, iar acest lucru este benefic pentru noi din toate punctele de vedere.