iPhone 11 Pro: Apple prezinta REZISTENTA MARE si Noile Camere

iPhone 11 Pro are publicate doua noi reclame de catre compania Apple, ele dezvaluind destul de clar cam cat de mare este rezistenta noii carcase din sticla, dar si noua camera tripla. Cei de la Apple au un mod foarte interesant de a arata cat de rezistenta a devenit carcasa iPhone 11 Pro, folosind o varietate de obiecte.

De la fructe, carti de credit, si diverse alte obiecte aruncate spre carcasa iPhone 11 Pro, si pana la un tort, cei de la Apple ne arata in detaliu ce fel de abuz poate suporta telefonul. Ca sa fiu complet sincer, acesta este unul dintre cele mai originale clipuri video pentru prezentarea rezistentei unui telefon, iar iPhone 11 Pro iese cu siguranta in evidenta multumita lui.

iPhone 11 Pro are deasemenea prezentata intr-un mod destul de original si noua camera tripla pregatita de catre cei de la Apple. Americanii pun accent pe toti cei trei noi senzori de imagine integrati in iPhone 11 Pro, insa si pe functia Night Mode, sau rapiditatea cu care se face focalizarea subiectilor.