iPhone 11 Pro: Apple prezinta REZISTENTA MARE si Noile Camere

5

iPhone 11 Pro are publicate doua noi reclame de catre compania Apple, ele dezvaluind destul de clar cam cat de mare este rezistenta noii carcase din sticla, dar si noua camera tripla. Cei de la Apple au un mod foarte interesant de a arata cat de rezistenta a devenit carcasa iPhone 11 Pro, folosind o varietate de obiecte.

eMAG Black Friday 2018eMAG BLACK FRIDAY 2019, incepe in aceasta pagina pe 15 noiembrie.
fashion days black friday 2019 logoFashion Days BLACK FRIDAY 2019 incepe aceasta pagina in cateva ore.
Telekom logo Black Friday 2019Reduceri la telefoane in aceasta pagina si dupa 15 noiembrie.
Black Friday 2019 evoMAG.roZeci de mii de produse cu reduceri in aceasta pagina si in weekend.
logo pcgaragePC Garage BLACK FRIDAY 2019, mai este activ aceasta pagina in ultima zi.

De la fructe, carti de credit, si diverse alte obiecte aruncate spre carcasa iPhone 11 Pro, si pana la un tort, cei de la Apple ne arata in detaliu ce fel de abuz poate suporta telefonul. Ca sa fiu complet sincer, acesta este unul dintre cele mai originale clipuri video pentru prezentarea rezistentei unui telefon, iar iPhone 11 Pro iese cu siguranta in evidenta multumita lui.

iPhone 11 Pro are deasemenea prezentata intr-un mod destul de original si noua camera tripla pregatita de catre cei de la Apple. Americanii pun accent pe toti cei trei noi senzori de imagine integrati in iPhone 11 Pro, insa si pe functia Night Mode, sau rapiditatea cu care se face focalizarea subiectilor.