Google Maps. Barbat DISPARUT de 22 de ani GASIT de Google

Google Maps. Un barbat disparut acum 22 de ani a fost gasit prin intermediul platformei cu harti online pe care o are compania americana pentru utilizatori.

Google Maps. Barbat DISPARUT de 22 de ani GASIT de Google

Google Maps. Platforma de geolocalizare si navigare ghidata dezvoltata de catre compania Google este folosita de catre un numar foarte mare de persoane de pe intreaga planeta in momentul de fata. In mod complet uimitor, ea a ajutat si la descoperirea unui barbat dat disparut acum 22 de ani, acesta fiind gasit intr-o masina ruginita care se afla in lacul din spatele casei unui alt barbat, un vecin de-al sau descoperind-o in Google Earth, o extensie a Google Maps.

Google Maps. Barbatul nu stia ca vreo masina s-ar ascunde in lacul din spatele casei vecinului sau, astfel ca a ramas surprins cand a vazut imaginile din Google Earth, dar a decis sa cheme politia pentru a investiga totul. Dupa ce masina a fost scoasa din apa, politistii au descoperit scheletul barbatului dat disparut acum 22 de ani, identificandu-l mai apoi pentru a ajunge la aceasta concluzie, iar asa Google Maps e mai utila decat ne imaginam.

Google Maps. Barbat DISPARUT de 22 de ani GASIT de Google

Google Maps. Barbat DISPARUT de 22 de ani GASIT de Google earth
Imaginea din Google Maps care a dus la descoperirea cadavrului barbatului dat disparut timp de 22 de ani.

Google Maps. Puteti vedea in imaginea de mai sus cum arata masina de la marginea lacului in care a stat timp de 22 de ani cu un cadvru in ea, iar asa a fost rezolvat unul dintre cazurile de disparitie din SUA. Barbatul avea varsta de 40 de ani in momentul in care a disparut, iar deocamdata politia nu stie exact ce s-a intamplat, si cum a ajuns respectiva masina in lac, dar iata ca Google Maps are si imagini complet incredibile disponibile pentru vizualizare.

Google Maps. Inainte ca politia sa ajunga in locatie a fost folosita si o drona pentru a confirma masina aflata in lac, iar asa s-a decis scoaterea masinii pentru investigare, politia crezand ca ar putea gasi un cadavru. Iata ca in final asta s-a si intamplat, iar asa Google Maps s-a dovedit a fi util pentru a elucida misterul disparitiei unei persoane, iar probabil ca in viitor am mai putea avea cazuri similare.