RCS & RDS. Anuntul SPECIAL pentru Clientii Digi din Romania

RCS & RDS. Un anunt special pentru clientii Digi din Romania a fost anuntat, profita char acum de promotia care este disponibila pentru toata lumea.

RCS & RDS. Anuntul SPECIAL pntru Clientii Digi din Romania

RCS & RDS. Un anunt special vine pentru clientii Digi din Romania astazi, si vorbim despre ceva de care toata lumea ar trebui sa stie in momentul de fata pentru ca vorbim despre ceva ce trebuie stiut. Mai exact, cei de la RCS & RDS au lansat o noua campanie promotionala numita Back to School ea avand menirea de a le permite oricaror persoane sa cumpere telefoane mobile la pret redus de la operatorul de telefonie mobila Digi Mobil.

RCS & RDS. Oferta pe care au lansat-o cei de la Digi se aplica atat pentru clientii existenti, cat si pentru cei noi, dar vizeaza Digi Mobil, si este valabila doar in cazul in care cineva isi porteaza numarul de telefon in retea. Oferta este disponibila la portare pentru toti cetatenii romani, fie ca sunt clienti ai RCS & RDS deja, cu u alt serviciu, fie vor sa devina clienti ai Digi Mobil prin trecerea numarului de telefonie mobila in reteaua operatorului.

RCS & RDS. Anuntul SPECIAL pentru Clientii Digi din Romania

RCS & RDS. Oferta de portare aduce abonamente la pret redus pentru clientii din Romania pentru mai multe luni, dar desigur ca exista si unele conditii care trebuie indeplinite pentru ca asta sa se intample. Daca indepliniti conditiile, atunci daca va portati numarul de telefon mobil la RCS & RDS, atunci veti beneficia de o oferta mai mult decat buna pentru a folosi serviciile de telefonie mobila pe care cei de la Digi Mobil le au in acest moment.

RCS & RDS. Separat de reducerile care exista pentru abonamente, in campania Back to School operatorul are reduceri bune si pentru telefoane mobile, unele dintre ele in rate fara dobanda. Multumita lor veti avea ocazia de a cumpara de la RCS & RDS o gama foarte variata de telefoane mobile foarte bune la preturi surprinzator de mici, si nu trebuie sa ratati aceasta oferta promotionala pe care o deruleaza in tara noastra.

RCS & RDS. Campania promotionala este disponibila pentru o perioada limitata de timp, asa ca profitati de ea cat inca este disponibila in momentul de fata pentru toata lumea.