RCS & RDS. Orange, Telekom, Vodafone, MARE SCHIMBARE BUN pentru TOTI Romanii

RCS & RDS. Orange, Telekom, Vodafone, au o foarte mare schimbare impusa, si toti clientii vor fi serios afectati de modificarile aduse de catre ea.

RCS & RDS. Orange, Telekom, Vodafone, MARE SCHIMBARE BUN pentru TOTI Romanii

RCS & RDS. Orange, Telekom, Vodafone,.au o foarte mare schimbare impusa pentru toti clientii din Romania, iar dupa cum mai mult ca siguri va veti da seama, vorbim despre una extrem de buna pentru tara noastra. Stiti deja inca de acum cateva saptamani ca Guvernul Romaniei ii va obliga pe cei de la RCS & RDS, si alti operatori, sa oblige clientii care cumpara cartele preplatite sa o faca doar cu buletinul si pasaportul, iar asta e gata sa se intample.

RCS & RDS. O ordonanta de urgenta va fi adoptata in urmatoarele saptamani pentru a modifica modalitatile de a cumpara cartele preplatite in Romania, astfel ca toti clientii vor fi obligati sa o faca doar pe baza de buletin/pasaport. Autoritatile din Romania pun aceasta schimbare in baza necesitatii de a avea un mod simplu si usor de a identifica persoanele care abuzeaza de serviciul de urgenta 112 de pe telefoanele folosite pe RCS & RDS, si nu numai.

RCS & RDS. Orange, Telekom, Vodafone, MARE SCHIMBARE BUN pentru TOTI Romanii

RCS & RDS. In realitate aceasta schimbare are impact si in alte cazuri, in special cele de inselaciune, amenintare, pedofilie, iar politia poate fi foarte mult ajutata de aceste modificari. Imaginati-va ca persoanele care suna si inseala alte persoane sa le trimita bani in diverse conturi pentru victime implicate in accidente sunt identificate imediat de politie in baza datelor pe care RCS & RDS, sau ceilalti operatori le au deja inregistrate in sisteme.

RCS & RDS. Imaginati-va ca politia nu va mai putea spune ca nu stie cine e in spatele unui numar de telefon deoarece operatorul le da imediat identitatea acestuia si pot rezolva mult mai rapid un caz. Masura in sine poate fi restrictiva pentru unii, dar Romania a ajuns un fel de Vest Salbatic in care fiecare fac ce vrea fara sa se teama de consecinte, insa aceasta modificare pentru RCS & RDS, si nu numai, va schimba asta.

RCS & RDS. Cei care pana acum comiteau infractiuni stiind ca nu pot fi descoperiti vor trebui sa se gandeasca mult mai serios inainte de a actiona, pentru ca vor fi gasiti mult mai usor de autoritati.

3 COMENTARII

  1. Modificare extrem de bună!?!?!
    este extrem de proastă, este abuzivă și menită doar să instituie o metodă nouă de control a cetățenilor

  2. Serios? Iar cei care folosesc telefonul abuziv cum sunt? Să înțeleg că ești unul din cei care folosesc telefonul pentru așa ceva?