Windows 10 LOVIT de o NOUA PROBLEMA Recunoscuta de Microsoft

Windows 10 este lovit de o noua problema foarte serioasa, care a fost recunoscuta de catre compania Microsoft, iata de ce se plange lumea in acest moment.

Windows 10 LOVIT de o NOUA PROBLEMA Recunoscuta de Microsoft

Windows 10 este lovit de o noua problema foarte serioasa recunoscuta de catre compania Microsoft, ea incercand sa rezolve o problema, dar a generat o alta, mult mai rea decat prima dintre ele. Compania Microsoft a incercat sa rezolve o problema care a aparut dupa unele modificari facute pentru Cortana, insa a sfarsit prin a strica de tot functionalitatea din Start Menu pentru Windows 10, iar acum lumea este si mai suparata decat era anterior.

Windows 10 a avut o serie de plangeri inregistrate pentru Microsoft dupa ce Cortana a inceput sa necesite tot mai multa putere a procesului in urma unui patch lansat de catre compania americana cu cateva saptamani in urma. Pentru ca problema a fost foarte serioasa, cei de la Microsoft au lansat pentru Windows 10 un nou patch cu denumirea KB4515384, insa acesta a stricat complet functia de cautare existenta in cadrul sistemului de operare.

Windows 10 LOVIT de o NOUA PROBLEMA Recunoscuta de Microsoft

Windows 10 nu mai poate face niciun fel de cautare prin Start Menu dupa instalarea acestei actualizari, cei de la Microsoft reusind sa strice totul, dar macar au rezolvat problema anterioara raportata de catre utilizatori. Desigur ca Microsoft a luat act si de problema pe care a creat-o in incercarea de a rezolva problema anterioara a Windows 10, iar acum lucreaza la o rezolvare si pentru aceasta, desi in final ar putea crea altele.

Windows 10 pune acum utilizatorii intr-o situatie in care trebuie sa aleaga intre doua rele, fie problema care genereaza consum mare pentru procesor, fie problema care ii impiedica sa foloseasca functia de cautare. Indiferent ce aleg utilizatorii care folosesc Windows 10, in final raman cu o problema pe care Microsoft ar fi trebuit sa o rezolve, dar pe care pare complet incapabila sa o repare, ceea ce nu e tocmai nou pentru compania americana.

Windows 10 va avea la un moment dat rezolvata si aceasta problema, doar ca pana atunci utilizatorii vor trebui sa suporte ceea ce li se intampla, asa ca trebuie foarte multa rabdare.