Windows 10 va avea aceasta Functie GROZAVA pe care o ASTEPTAI

Windows 10 va avea foarte curand o noua functie grozava pe care multi dintre utilizatorii de calculatoare o asteptau de foarte multa vreme pana acum.

Windows 10 va avea aceasta Functie GROZAVA pe care o ASTEPTAI

Windows 10 va avea foarte curand o noua functie grozava pe care foarte multa lume o astepta de ceva vreme pe calculatoare, iar cei de la Microsoft au inteles intr-un final ca trebuie sa ofere asa ceva pentru clienti. Mai exact, Windows 10 are de ceva vreme lansata aplicatia YourPhone care permite sincronizarea informatiilor din telefoanele Android cu calculatoarele la care sunt conectate, iar ea urmeaza sa fie substantial imbunatatita.

Windows 10 le va permite utilizatorilor sa foloseasca aplicatia Your Phone inclusiv pentru a initia apeluri telefonice din propriile telfeoane mobile, ceva ce in momentul de fata este imposibil de realizat folosind vreo aplicatie. In momentul de fata aplicatia Your Phone aduce notificarile din telefoanele Android in calculatoarele care ruleaza Windows 10, separate de multe alte date, iar initierea de apeluri telefonice este doar o evolutie naturala pentru ea.

Windows 10 va avea aceasta Functie GROZAVA pe care o ASTEPTAI

Windows 10 va avea aceasta Functie GROZAVA pe care o ASTEPTAI apeluri
Interfata din aplicatia Your Phone care va permite initierea de apeluri telefonice de pe calculatoare.

Windows 10 extinde aceasta functionalitate dupa ce a avut implementata chiar si posibilitatea de a vedea mesajele primite in telefoane, deci acum urmeaza sa aiba practic si mai multe functii din telefoane controlate de pe PC. Puteti vedea in imaginea de mai sus cum urmeaza sa arate interfata care va permite efectuarea de apeluri telefonice din Windows 10, ea fiind acum testata cu unii dintre utilizatorii care folosesc aplicatia Your Phone.

Windows 10 ar putea limita posibilitatea de a folosi aceasta functie cu doar anumite modele de telefoane care ruleaza sistemul de operare Android, insa specificatii exacte nu sunt deocamdata cunoscute de catre cineva. Se pare totusi ca doar calculatoarele care vor avea microfoane vor permite folosirea acestei functii in cadrul Windows 10,  deci chiar daca nu vor exista limitari pentru telefoanele Android, vor exista unele pentru calculatoare.

Windows 10 va avea noua functie disponibila intr-un viitor nu foarte indepartat, dupa ce va fi temeinic testata de catre compania Microsoft, asa ca teoretic n-ar trebui sa mai avem foarte mult de asteptat.