Apple Inregistreaza Vanzari PESTE ASTEPTARI pentru Seria iPhone 11

Apple inregistreaza vanzari peste asteptari pentru seria iPhone 11 in urma lansarii, iata cat de bine se vand telefoanele americanilor peste tot.

Apple Inregistreaza Vanzari PESTE ASTEPTARI pentru Seria iPhone 11

Apple a inregistrat vanzari peste asteptari pentru seria de telefoane iPhone 11, cel putin asta vedem de la diversi analisti care au discutat cu parteneri ai companiei americane in cursul weekend-ului. Cifre privind succesul seriei iPhone 11 nu au aparut inca, dar un cunoscut leaker de informatii despre telefoane nelansate a spus ca telefoanele Apple au avut vanzari de 100 de ori mai mari decat cele ale seriei Samsung GALAXY NOTE 10 in China.

Culoarea verde a telefoanelor din seria iPhone 11 Pro este cea mai populara pentru ele, in timp ce in cazul iPhone 11 culorile verde si violet sunt cele mai cautate de catre toata lumea acum. Desigur ca impreuna cu aceste detalii vine si o avertizare privind faptul ca telefoanele iPhone 11 Pro de culoare verde sunt mai greu de produs de catre Apple, deci precomenzile facute pentru model sunt livrate mai greu de catre americani.

Apple Inregistreaza Vanzari PESTE ASTEPTARI pentru Seria iPhone 11

Seria iPhone 11 Pro se vinde foarte bine in SUA, si probabil in alte tari dezvoltate, in timp ce in China modelele iPhone 11 sunt cele mai cautate, mai ales ca au si un pret mult mai bun in momentul de fata. Avand in vedere optimismul analistilor, acestia sunt acum de parere ca Apple va vinde intre 70 – 75 de milioane de telefoane din seria iPhone 11 pana la final de an 2019, cu 5 – 10 milioane mai multe decat estimarile anterioare.

“Analistul Apple, Ming-Chi Kuo, a publicat un raport duminică târziu, care spunea că crede că cererea pentru iPhone 11 și iPhone 11 Pro este în fața așteptărilor. Bazându-se pe predicțiile sale în mare parte din estimările de livrare online a Apple, Kuo subliniază o cerere puternică pentru noile culori: verde miezul nopții iPhone 11 Pro și modelele verde și violet iPhone 11. El avertizează, de asemenea, că problemele de producție ale paharului pentru telefonul verde de la miezul nopții înseamnă că disponibilitatea acestui model este în prezent restricționată.”

Interesant este ca strategia Apple de a-si vinde telefoanele din seria iPhone 11 Pro in programe care permit achizitia in rate, sau prin trade-in, pare sa aiba succes foarte mare si sa creasca vanzarile. Desigur ca nici revenirea la preturile vechi pe care telefoanele pana iPhone XR le-au avut nu strica, mai ales ca iPhone 11 are foarte multe dintre noutatile seriei iPhone 11 Pro, deci lumea il cumpara in cantitati mari, in dauna concurentei.

Desi cei de la Apple nu mai ofera de ceva vreme informatii despre vanzarile telefoanelor sale noi in primul weekend dupa lansare, pare tot mai clar faptul ca seria iPhone 11 succes mare.