iPhone 11 are Parte de Vanzari Foarte mari in Ziua Lansarii

iPhone 11 are parte de vanzari foarte mari in ziua lansarii, reusind sa depaseasca fara probleme si cele mai recente modele de telefoane lansate de Samsung.

12

iPhone 11 are Parte de Vanzari Foarte mari in Ziua Lansarii

iPhone 11 a inregistrat vanzari foarte mari in weekend-ul lansarii, conform unor informatii aparute astazi cu privire la succesul pe care l-a inregistrat seria de telefoane in China in compartie cu seria Samsung GALAXY Note 10. Conform unui cunoscut leaker de produse ale companiei Samsung, iPhone 11 a inregistrat vanzari de 100 de ori mai mari decat cele ale seriei Samsung GALAXY Note 10, cel putin in China, desi nu are 5G integrat de Apple.

iPhone 11 cu vanzari de 100 de ori mai mari decat cele ale celor mai recente telefoane mobile ale companiei Samsung se anunta a fi un real succes pentru cei din Cupertino, iar asta este o foarte mare realizare. Nu stiu cam cata lume se astepta ca iPhone 11 sa aiba parte de vanzari chiar atat de bune in comparatie cu telefoanele Samsung, dar iata ca in China lucrurile nu merg chiar in avantajul coreenilor, cel putin in momentul de fata.

iPhone 11 are Parte de Vanzari Foarte mari in Ziua Lansarii

Probabl ca asa se explica si decizia celor de la Samsung de a publica reclama de mai sus pentru a le arata oamenilor ca o anumita functie nu foarte importanta lipseste din telefoanele din seria iPhone 11. E foarte posibil ca si vanzarile din SUA sa fie chiar mici pentru cei de la Samsung dupa deschiderea precomenzilor pentru iPhone 11, insa deocamdata nu avem detalii cu privire la succesul inregistrat de cei de la Apple.

Telefoanele din seria iPhone 11 n-au disparut chiar atat de repede din stocurile celor de la Apple, multe modele fiind in continuare disponibile cu livrare pe 20 septembrie. Alte modele sunt listate ca fiind pregatite pentru livrare chiar si o saptamana mai tarziu, iar asa oricine vrea un iPhone 11 nu are de asteptat decat maxim o saptamana in plus pentru a intra in posesia telefonului dorit de la compania Apple anul acesta.

iPhone 11 este mai ieftin decat iPhone XR, iar iPhone 11 Pro si iPhone 11 Pro Max are fix acelasi pret, deci in final exista mai multe motive pentru a cumpara telefonul mai ieftin din serie.