Digi Mobil. Orange, Vodafone, Telekom, Vestea IMPORTANTA despre Clienti

Digi Mobil. Orange, Vodafone, Telekom, sunt in centrul unei vesti foarte importante pentru clientii din Romania, iata ce a fost anuntat pentru toata lumea.

Digi Mobil. Orange, Vodafone, Telekom, Vestea IMPORTANTA despre Clienti

Digi Mobil. Orange, Vodafone, Telekom, sunt iar in centrul unei vesti importante pentru clientii din tara noastra, iar asta deoarece ANCOM a publicat informatiile privind portarile care au avut loc in august 2019. Conform datelor care au fost furnizate de catre cei de la ANCOM, Digi Mobil ramane in continuare cel mai prolific operator de telefonie mobila din Romania, continuand sa inregistreze cel mai mare numar de portari.

Digi Mobil. In cazul portarilor facute pe partea de telefonie fixa, operatorul are portari mai mari decat totalul cumulat pentru toti ceilalti competitori din tara noastra, ceea ce spune foarte multe despre succesul pe care-l are. Facand o comparatie separata cu fiecare competitor in parte, Digi Mobil are de 10 ori mai multe portari in august 2019 decat oricare alt operator de telefonie mobila concurent, iar asta spune foarte multe despre realizarile sale.

Digi Mobil. Orange, Vodafone, Telekom, Vestea IMPORTANTA despre Clienti

Digi Mobil. Orange, Vodafone, Telekom, Vestea IMPORTANTA despre Clienti august 2019 telefonie fixa
Portarile din august 2019 pentru retelele de telefonie fixa de la Orange, Vodafone, Telekom, Digi Mobil.

Digi Mobil. In ceea ce priveste portarile pe partea de telefonie mobila, nu exista vreun concurent deocamdata pentru cei de la RCS & RDS, ceea ce am tot vazut in ultimul an de zile pentru ei. Digi Mobil are mai multe portari facute in retea decat oricare dintre ceilalti operatori concurenti, diferenta fiind de 2.5x fata de cei de la Orange, acelasi lucru fiind valabil in comparatie cu cei de la Vodafone, insa fata de Telekom diferentele raman in continuare mici.

Digi Mobil. Orange, Vodafone, Telekom, Vestea IMPORTANTA despre Clienti august 2019 telefonie mobila
Portarile din august 2019 pentru retelele de telefonie mobila de la Orange, Vodafone, Telekom, Digi Mobil.

Digi Mobil. In 2018 operatorul a avut nevoie de aceste portari in retea pentru a compensa numarul mare de persoane care au parasit reteaua, iar in 2019 e posibil ca situatia sa fie similara pentru ei. Desigur ca deocamdata nu stim sigur acest lucru din moment ce RCS & RDS nu a dezvaluit date clare privind evolutia clientilor Digi Mobil in Romania, dar cu siguranta la final de an vom afla informatiile relevante privind aceasta evolutie.

Digi Mobil. Acestea fiind spuse, operatorul ramane in continuare “regele” portarilor in Romania atat pe partea de telefonie mobila, cat si pe partea de telefonie fixa, iar acest lucru nu se va schimba prea curand.

2 COMENTARII