Google Chrome. Functie GROZAVA Lansata cu Ultimul Update

Google Chrome. O noua functie grozava a fost lansata cu ultimul update disponibil pentru browserul companiei Google, iata de ce ne putem bucura acum.

Google Chrome. Functie GROZAVA Lansata cu Ultimul Update

Google Chrome. Un nou update a fost lansat de catre compania Google pentru utilizatorii din intreaga lume, iar in el a fost inclusa o functie foarte interesanta de care ne putem bucura cu totii acm. Mai exact, Google Chrome are acum implementata o functie care permite trimiterea de pagini web de pe calculatoare pe terminale mobile, si nu numai, totul printr-un simplu buton care este vizibil in cadrul meniului contextual al paginilor web.

Google Chrome. Prin aceasta noua functie browserul ne ofera posibilitatea de a avea rapid vizibile pe alte dispozitive paginile web pe care le avem deschise pe calculatoare, ceva ce nu e oferit chiar pentru orice browser. Puteti vedea in imaginea de mai jos cum arata aceasta noua functionalitate cand este selectata de pe un telefon pentru a fi folosita, insa Google Chrome impune ca utilizatorul sa fie logat in contul Google pentru tot.

Google Chrome. Functie GROZAVA Lansata cu Ultimul Update

Google Chrome. Functie GROZAVA Lansata cu Ultimul Update trimite pagini web

Google Chrome. Pentru ca totul sa functioneze cum trebuie este necesar sa fiti logat in acelasi cont Google atat in telefonul, cat si in calculatorul, tableta, sau dispozitivul de pe care vreti sa trimiteti, sau pe care sa primiti. Procesul in sine este foarte simplu, si foarte rapid, Google Chrome folosind serverele Google pentru a transmite informatiile intre dispozitive, indiferent daca acestea sunt unul langa celelalt, sau la mare distanta intre ele.

Google Chrome. Este nevoie sa aveti minim versiunea 77 a browserului pentru ca aceasta functionalitate sa existe, iar asta pentru ca in cazul versiunilor anterioare ea nu este implementata. Google Chrome nu este primul browser care are implementata o asemenea functionalitate pentru utilizatorii din lumea intreaga, insa cu siguranta o are implementata mai bine decat in cazul altor browsere care exista pe internet.

Google Chrome. Acestea fiind spuse, daca asteptati aceasta functie, acum o aveti intr-un final disponibila.