iPhone XS va avea una dintre NOILE Functii ale Seriei iPhone 11

iPhone XS va avea una dintre NOILE Functii ale Seriei iPhone 11

Seria de telefoane iPhone 11 a fost lansata de catre compania Apple cu capacitatea de a inregistra clipuri video cu imagini preluate simultan de la toti senzorii de imagine implementati pentru camere. Asta inseamna ca in cazul iPhone 11 se vor putea face clipuri video cu 4 feed-uri simultan, iar aceasta functionalitatea va ajunge inclusiv la telefoanele din seria iPhone XS, ceea ce este o veste foarte buna pentru toti clientii actuali.

Aplicatia Filmic Pro are in dezvoltare aceasta functionalitate pentru telefoanele din seria iPhone 11, si a demonstrat totul, insa utilizatorii sai se vor putea bucura de tot inclusiv pe iPhone XS. Apple i-a invitat pe dezvoltatorii Filmic Pro in cadrul conferintei sale de saptamana trecuta pentru a prezenta aceasta functionalitate, iar prin intermediul retelelor de socializare dezvoltatorii au confirmat ca vor aduce functiile si pe telefoanele vechi.

iPhone XS va avea una dintre NOILE Functii ale Seriei iPhone 11

iPhone XS va avea una dintre NOILE Functii ale Seriei iPhone 11 senzori imagine
Limitarile pentru capacitatea de a inregistra video cu mai multe camere ale iPhone XS.

iOS 13 aduce API-urile necesare pentru ca aceasta functionalitate sa fie oferita, cei de la Apple oferindu-le dezvoltatorilor posibilitatea de a implementa in aplicatii ceea ce telefoanele Huawei au deja de cateva luni. Schimbarea uriasa de care are parte toata lumea va permite crearea unor clipuri video grozave cu iPhone 11, sau iPhone XS, dar ea aduce totusi si o functie care exista in Android, dar de care noi nu ne-am putut bucura.

Desi in cazul iPhone 11 pot fi facute inregistrari in toate combinatiile posibile de senzori de imagine ai camerei, in cazul iPhone XS pot fi posibile doar anumite combinatii din cauza puterii de procesare reduse pentru procesor. Chiar daca exista aceasta limitare pentru telefoanele iPhone, era normal ca Apple sa nu ofere pe iPhone XS tot ceea ce ofera pe iPhone 11, altfel lumea n-ar mai fi cumparat noile modele ceea ce ar fi fost o problema mare.

Nu se stie cand ar urma sa fie lansate mai multe aplicatii cu aceasta functionalitate, dar Filmic Pro ar trebui sa o aiba destul de curand.