NASA. Interviul UIMITOR intre Brad Pitt si un Astronaut (VIDEO)

NASA. Agentia spatiala americana i-a permis unui astronaut sa discute cu celebrul star de la Hollywood despre viata pe Statia Spatiala Internationala.

NASA. Pentru promovarea noului sau film AdAstra, Brad Pitt a avut ocazia dea discuta cu un astronaut real de pe Statia Spatiala Internationala, iar mai sus puteti vedea intregul clip video. Pentru cei dintre voi care nu stiu, AdAstra este un film in care Brat Pitt joaca rolul unui astronaut care ajunge in spatiul cosmic in cadrul unei misiuni a NASA, deci ideea de a il promova cu un interviu de acest gen este mai mult decat interesanta.

NASA. Lasand la o parte asta, interviul este o noua demonstratie a usurintei cu care se poate face comunicarea intre Pamant si o nava spatiala aflata la o distanta foarte mare de planeta noastra. Mai mult decat atat, NASA invita din nou lumea intreaga in Statia Spatiala Internationala pentru a ne demonstra cum arata viata in spatiul cosmic, si putem oberva iar cum traieste un astronaut intr-un spatiu unde nu exista gravitate.

NASA. Interviul UIMITOR intre Brad Pitt si un Astronaut (VIDEO)

NASA. Americanii si-au facut un obicei din a prezenta cat se poate de des tot ceea ce se intampla pe Statia Spatiala Internationala, iar asta ajuta lumea intreaga sa le inteleaga mult mai bine misiunile. Pe masura ce NASA cere tot mai multi bani pentru a explora spatiul cosmic, are nevoie si de multa publicitate pozitiva care sa ii convinga pe legislatorii americani sa ii acorde tot ceea ce cere in mod constant administratorul sau.

NASA. Brad Pitt nu pune intrebari foarte complexe, dar separat de discutia sa, puteti vedea foarte clar spatiul in care locuieste astronautul care a stat nu mai putin de 200 de zile in spatiu cosmic, o perioada foarte lunga. Va recomand sa urmariti interviul pentru a afla informatii foarte interesante de la un astronaut la NASA care are o experienta foarte mare in ceea ce priveste viata in spatiul cosmic pentru perioade lungi de timp.