Apple Watch 5 are o Problema Complicata Confirata de Apple

Apple Watch 5 are o Problema Complicata Confirata de Apple

Apple Watch 5 a fost prezentat in mod oficial de catre compania Apple zilele trecute, iar din pacate pentru noi, vine cu o problema complicata. Mai exact, se pare ca bratarile magnetice nu pot fi folosite cu Apple Watch 5 deoarece vor afecta busola pe care cei de la Apple au integrat-o in acest model de smartwatch.

Apple Watch 5 nu poate fi folosit nici cu unele bratari pe care Apple le vinde, cum ar fi cele din piele, compania spunand ca pot aparea probleme cu ele. Practic, clientii care vor sa cumpere Apple Watch 5 trebuie sa fie foarte atenti la ceea ce ataseaza ceasului, deoarece busola nu va mai afisa in mod corect informatiile.

Desigur ca era de asteptat ca acest lucru sa se intample pentru Apple Watch 5, deoarece Apple nu poate modifica legile fizicii, astfel ca ramane ca lumea sa inteleaga asta, sau nu.

“Apple avertizează că benzile cu agrafe magnetice pot provoca interferențe cu busola încorporată și precizia limită. Acest lucru se datorează faptului că senzorul poate greși atragerea magnetică a trupei pentru planeta, confundând capacitatea aplicației busolei de a interpreta ce direcție te confrunți cu adevărat.”