Google Chrome. Functia SECRETA pe care NU o Credeai Posibila

Google Chrome. O noua functie secreta pe care nimeni nu o credea posibila a fost implementata de catre compania Google, iata de ce ne putem bucura acum.

0

Google Chrome. Functia SECRETA pe care NU o Credeai Posibila

Google Chrome. Cu cea mai recenta actualizare a fost implementata in secret o functie pe care mai nimeni nu o credea posibila, dar care in final este foarte importanta pentru utilizatorii din lumea intreaga. Mai exact, Google Chrome are acum o optiune care le permite oricaror utilizatori sa copieze continut dintr-un dispozitiv, si sa il lipeasca in altul, direct printr-o simpla apasare de buton, daca este logat in contul Google in ambele dispozitive.

Google Chrome. Functia este gandita pentru a transfera informatiile intr-un mod similar cu cel pe care vi l-am prezentat ieri, cand v-am vorbit despre optiunea care permite transferarea de pagini web intre dispozitiv. Acum nu vorbim despre pagini web, ci despre orice fel de texte, pe care Google Chrome le poate transfera intre dispozitivele voastre fara prea mult efort, iar mai jos puteti vedea si cum se realizeaza totul din meniul contextual.

Google Chrome. Functia SECRETA pe care NU o Credeai Posibila

Google Chrome partajare clipboard

Google Chrome. Functionalitatea poate fi activata chiar in acest moment in build-urile Canary ale browserului, deci deocamdata nu este implementata in versiunea finala, insa va fi cu siguranta oferita in viitor. Dupa activare, utilizatorii vor avea o optiune precum cea din imaginea de mai sus, care permite trimiterea unui continut copiat catre un telefon mobil, de exemplu, sau alt tip de dispozitiv, totul dintr-un browser Google Chrome in altul.

Google Chrome. Asa cum v-am spus si mai sus, ideea este ca utilizatorii sa fie logati in conturile Google in browser atat in dispozitiveul de pe care se face trimiterea, cat si in cel pe care se primeste informatia trimisa. In situatia in care utilizatorul nu este logat in Google Chrome in ambele dispozitive cu un cont Google, atunci transferul nu va putea fi facut, deci informatia va trebui trimisa in alte moduri pentru a ajunge unde trebuie.