iPhone 11: REVIEW-urile ELOGIAZA Noua Camera, Night Mode (VIDEO)

iPhone 11 este elogiat in primele review-uri pentru noua camera, in special noul Night Mode, si este recomandat fara rezerve ca un telefon excelent.

iPhone 11 este elogiat din plin in primele review-uri pentru noua camera, performantele mai bune, schimbarile aduse de catre iOS 13, dar si autonomia bateriei pe care o ofera pentru clientii care il vor folosi. iPhone 11 este deasemenea privit ca o achizitie foarte buna pentru cei care sunt dornici sa-si cumpere un telefon bun la un pret decent, noile preturil practicate de catre Apple fiind laudate de catre toata lumea.

iPhone 11 are laudat foarte mult noul Night Mode, care se pare ca face foarte serios diferenta pentru cei care fac poze in conditii de luminozitate scazuta, acelasi lucru fiind valabil pentru iPhone 11 Pro. Puteti vedea in imaginea de mai jos cat de mare este diferenta intre o poza facuta cu iPhone XS si una cu un iPhone 11 care are Night Mode, functia fiind implementata la fel in toate telefoanele din aceasta noua serie a companiei Apple.

iPhone 11: REVIEW-urile ELOGIAZA Noua Camera, Performantele (VIDEO)

iPhone 11 poza night mode
Poza facuta cu noul Night Mode din telefoanele din seria iPhone 11.

Inclusiv capacitatea iPhone 11 de a inregistra clipuri video 4K la 60 FPS, deocamdata, este laudata foarte mult de catre cei care au facut review-urile. Mai mult decat atat, posibilitatea de a schimba in timpul inregistrarii camerele de pe care se reda fluxul video este deasemenea laudata pentru iPhone 11, compania Apple implementand functii foarte importante care recomanda din plin cumpararea noului dispozitiv.

iPhone 11 are deasemenea performante foarte bune multumita noului chip A13, intrecand fara probleme inclusiv telefoanele competitoare, ceea ce este oarecum de asteptat intr-un final de la Apple. Daca sunteti surprinsi de cat de bine este primit iPhone 11, ei bine, n-ar trebui sa fie asa, iar asta pentru ca Apple pare sa fi muncit din greu pentru a implementa foarte multe noutati substantiale pentru telefoanele sale, si asta se cam vede.

iPhone 11 este recomandat ca telefonul care este potrivit pentru majoritatea oamenilor, iar dupa cum se prezinta lucrurile, va avea cel mai probabil si cele mai mari vanzari, in final.