RCS & RDS. Vodafone, Orange, Telekom, ATENTIONARE pentru TOTI Clientii Romani

RCS & RDS. Vodafone, Orange, Telekom au clientii avertizati de catre autoritatile din Roania in legatura cu o problema serioasa care ne afecteaza pe toti.

RCS & RDS. Vodafone, Orange, Telekom, ATENTIONARE pentru TOTI Clientii Romani

RCS & RDS. Vodafone, Orange, Telekom, au clientii din Romania atentionati in legatura cu ceva important care le poate afecta viata de zi cu zi, iar acest articol are legatura cu cel de ieri, in care va spuneam cum va protejati de radiatiile EMF. Separat de informatiile pe care cei de la ANCOM le ofera pentru romani in ideea de a-i ajuta sa se protejeze impotriva radiatiilor EMF cand folosesc retelele RCS & RDS, si nu numai, exista si ceva la fel de important.

RCS & RDS. Mai exact, cei de la ANCOM au creat o harta pentru Romania in care listeaza punctele in care s-au detectat radiatii electromagnetice emise de catre retelele de telecomunicatii, dar si intensitatea lor. ANCOM a creat aceasta harta in ideea de a ii ajuta pe romanii care folosesc serviciile de la RCS & RDS, si nu numai, sa stie care dintre zonele in care se afla au radiatii peste nivelele maxime admise, sau in care nu exista motive de ingrijorare.

RCS & RDS. Vodafone, Orange, Telekom, ATENTIONARE pentru TOTI Clientii Romani

RCS & RDS. Puteti vedea in aceasta pagina care sunt zonele din Romania unde a facut ANCOM monitorizare, dar si care sunt nivelurile de radiatii electromagnetice acolo, deci stiti daca sunteti expusi la ceva periculos. Senzorii montati de catre cei de la ANCOM transmit informatii in fiecare zi, iar asa stim daca RCS & RDS, sau ceilalti operatori, au echipamente periculoase pentru noi, desi pana acum nu s-a dovedit acest lucru.

”Masuram permanent intensitatea campului electromagnetic prin intermediul senzorilor ficsi si mobili, in preajma spitalelor, a scolilor si in locuri aglomerate si facem publice aceste rezultate pe pagina de internet a ANCOM, prin intermediul celor doua harti. Aceste masuratori se mediaza la fiecare 6 minute, toate rezultatele incadrandu-se fara exceptie in limitele legale, inclusiv cele pe care le-am facut dupa punerea in functiune a primelor statii 5G din Romania, cand am constatat ca valorile sunt de doar 3% din valoarea limita stabilita prin lege, similare cu cele obtinute inainte de instalarea statiilor 5G.”

RCS & RDS. Chiar daca suntem expusi in mod constant la radiatiile emise de catre retelele de telefonie mobila, nu trebuie sa uitam si la radiatiile emise in casa de routerele Wi-Fi, si alte aparate electrocasnice. Luate separat, fiecare in parte nu afecteaza corpul daca nu depasesc limitele maxime admise, insa combinate, lucrurile sunt diferite, sa ca trebuie sa priviti radiatiile emise de echipamentele RCS & RDS, etc, in combinatie cu eea ce avem in case.

RCS & RDS. Concluzionand, acum ar trebui sa aveti o imagine mult mai clara cu privire la ceea ce se intampla in jurul vostru si va puteti da seama cat de mult sunteti afectati.