iPhone 11 Pro: Baterii MAI MARI decat Credeam, RAM mai PUTIN

iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max au baterii de capacitate mult mai mare decat credeam, dar vi si cu mai putina memorie RAM decat ne-am fi dorit.

iPhone 11 Pro Baterii MAI MARI decat Credeam, RAM mai PUTIN

iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max au baterii mult mai mari decat credeam in baza specificatiilor anuntate anterior, insa din pacate si cantitatea de memorie RAM este mult mai mica decat speram. Datele de astazi vin de la chinezii de la TENAA, ei analizand telefoanele pentru cerfificare in vederea punerii in vanzare in China, iar asa inclusiv specificatiile operatorilor de telefonie mobila pentru seria iPhone 11 Pro au fost corectate.

iPhone 11 vine cu o baterie de 3,110 mAh, in comparatie cu cea de 2,942 mAh din iPhone XR, deci vorbim despre o crestere nesemnificativa, dar autonomia ar trebui sa creasca cu o ora. In cazul iPhone 11 Pro vorbim despre o baterie de 3,046 mAh, substantial mai mare in comparatie cu cea de 2,658 mAh din iPhone XS, iar asta ar trebui sa aduca pentru utilizatori o crestere de aproximativ 4 ore a autonomiei, ceea ce este substantial.

iPhone 11 Pro: Baterii MAI MARI decat Credeam, RAM mai PUTIN

iPhone 11 Pro Baterii MAI MARI decat Credeam, RAM mai PUTIN specificatii tenaa
Specificatiile TENAA pentru iPhone 11 Pro.

iPhone 11 Pro Max are o baterie de 3,969 mAh, cu aproape 800 mAh mai mare decat cea de 3,174 mAh din iPhone XS max, iar aceasta este o crestere uriasa, care aduce minim 5 ore de autonomie in plus. Practic, pentru iPhone 11 Pro Max cei de la Apple se apropie intr-un final de concurenta in ceea ce priveste capacitatea bateriilor, iar asta pentru ca Samsung si Huawei au trecut de mult de 4000 mAh, iar telefoanele Apple se apropie de ele.

iPhone 11, iPhone 11 Pro si iPhone 11 Pro Max au totusi parte de o veste extrem de proasta, deoarece vin cu doar 4 GB RAM pentru utilizatori, deci acel vis cu 6 GB RAM ramane pentru anul 2020, poate. Daca este sa fiu sincer, cred ca Apple isi bate joc de clienti cu doar 4 GB RAM in telefoanele din seria iPhone 11, iar asta pentru ca era nevoie de mai mult RAM deoarece pe partea de multitasking Apple a cam ramas cu mult in urma.

Acestea fiind spuse, avem parte de “una calda” si “una rece” de la compania Apple cu seria iPhone 11, ceea ce era oarecum de asteptat de la ei.