iPhone 11 Pro: Baterii MAI MARI decat Credeam, RAM mai PUTIN

iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max au baterii de capacitate mult mai mare decat credeam, dar vi si cu mai putina memorie RAM decat ne-am fi dorit.

iPhone 11 Pro Baterii MAI MARI decat Credeam, RAM mai PUTIN

iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max au baterii mult mai mari decat credeam in baza specificatiilor anuntate anterior, insa din pacate si cantitatea de memorie RAM este mult mai mica decat speram. Datele de astazi vin de la chinezii de la TENAA, ei analizand telefoanele pentru cerfificare in vederea punerii in vanzare in China, iar asa inclusiv specificatiile operatorilor de telefonie mobila pentru seria iPhone 11 Pro au fost corectate.

iPhone 11 vine cu o baterie de 3,110 mAh, in comparatie cu cea de 2,942 mAh din iPhone XR, deci vorbim despre o crestere nesemnificativa, dar autonomia ar trebui sa creasca cu o ora. In cazul iPhone 11 Pro vorbim despre o baterie de 3,046 mAh, substantial mai mare in comparatie cu cea de 2,658 mAh din iPhone XS, iar asta ar trebui sa aduca pentru utilizatori o crestere de aproximativ 4 ore a autonomiei, ceea ce este substantial.

iPhone 11 Pro: Baterii MAI MARI decat Credeam, RAM mai PUTIN

iPhone 11 Pro Baterii MAI MARI decat Credeam, RAM mai PUTIN specificatii tenaa
Specificatiile TENAA pentru iPhone 11 Pro.

iPhone 11 Pro Max are o baterie de 3,969 mAh, cu aproape 800 mAh mai mare decat cea de 3,174 mAh din iPhone XS max, iar aceasta este o crestere uriasa, care aduce minim 5 ore de autonomie in plus. Practic, pentru iPhone 11 Pro Max cei de la Apple se apropie intr-un final de concurenta in ceea ce priveste capacitatea bateriilor, iar asta pentru ca Samsung si Huawei au trecut de mult de 4000 mAh, iar telefoanele Apple se apropie de ele.

iPhone 11, iPhone 11 Pro si iPhone 11 Pro Max au totusi parte de o veste extrem de proasta, deoarece vin cu doar 4 GB RAM pentru utilizatori, deci acel vis cu 6 GB RAM ramane pentru anul 2020, poate. Daca este sa fiu sincer, cred ca Apple isi bate joc de clienti cu doar 4 GB RAM in telefoanele din seria iPhone 11, iar asta pentru ca era nevoie de mai mult RAM deoarece pe partea de multitasking Apple a cam ramas cu mult in urma.

Acestea fiind spuse, avem parte de “una calda” si “una rece” de la compania Apple cu seria iPhone 11, ceea ce era oarecum de asteptat de la ei.

28 COMENTARII

  1. Hmm…

    Problema este că Apple cu 4 GB RAM distruge competiția cu 12 GB RAM, nu că au implementat ei „doar” 4 GB RAM. Ce înseamnă un A13 și un software extrem de bun.

  2. Toate telefoanele din ziua de azi se comporta prin meniuri precum iPhone-ul .
    Eu zic canta la alta masa , vezi ca e Claudiu la masa din colt se chinuie saracul cu un Note 9 , vrea sa-l faca sa zboare si nu reuseste ;))

  3. Pai admine cine sa te mai înțeleagă? Duminica iphone 11 pro avea 6 gb ram,azi are 4 gb ram, de unde îți,,culegi ” informațiile?

  4. S-au păstrat pentru la anul. Nu trebuia sa lase si pentru varianta S. Cu ce mai veneau? Sunt tot mai convins că anul viitor nu va fi nicio schimbare cum se vorbește pe aici. Sunt sigur că va fi acelaș model doar cu 6 g ram, 128 g memorie,procesor nou ,camera îmbunătățită si poate o culoare noua gen: aura. Poate sa vina cu schimbari pentru varianta iphone 11 să-i pună un ecran FHD 4 g ram, 128 g memorie,etc.

  5. Niciodata, nici o alta marca nu are fluenta apple in meniurile telefoanelor, indiferent cati gb de ram ar pune. Apple intotdeauna s-a bazat pe resurse suficiente folosite cu cap prin implementarea software. Pot pune cei de la samsung 100gb de ram. Tot gunoaie de telefoane produc. Nu sunt neaparat fan apple, am folosit o multitudine de telefoane si intotdeauna m-am intors la apple.

  6. Hmm…

    Problema este că Apple cu 4 GB RAM distruge competiția cu 12 GB RAM, nu că au implementat ei „doar” 4 GB RAM. Ce înseamnă un A13 și un software extrem de bun.

  7. Pe langa cei 6gb ram, si 128 de care zici, o sa micsoreze notch, o sa aiba margini mai subtiri, o sa ofere 5nm cu 5G integrat , o sa aiba modem QC in loc de Intel si probabil usbC port
    Deci va fi cel mai mare upgrade din 2017 incoace,iar cel mai mic upgrade a fost Xs

  8. Toate telefoanele din ziua de azi se comporta prin meniuri precum iPhone-ul .
    Eu zic canta la alta masa , vezi ca e Claudiu la masa din colt se chinuie saracul cu un Note 9 , vrea sa-l faca sa zboare si nu reuseste ;))

  9. Ce Android ai? Când vreodată un alt telefon a avut fluiditatea unui iPhone? Scrii doar inepţii. De vină este telefonul mediocru, că experienţă am mai multă decãt ai tu în Android.

  10. Unde ati avut nevoie de mai mult RAM într-un iPhone? Vreau un exemplu concret. Restul cu cifra ramilor sunt povesti de seminte 🙂

  11. Daca te uiti la acel articol, sunt capturi de ecran de pe website-urile unor operatori de telefonie mobila. Acum operatorii aia au modificat informatiile si afiseaza 4 GB RAM, deci au gresit.

  12. Tu oricum eşti pe lângă. Vârsta? Ce telefon ai? Cu siguranţă inginerii Apple sunt mai deştepţi decât troll-ul tău şi au făcut toate testele necesare. De ce ţi-ar pune 7-8 GB RAM dacă nu sunt necesari?

  13. el ia stirea asa cum ii vine si la randul lui ti-o ofera tie…Dar eu ti-am zis ca are 4gb ram de 2-3 zile. Deci, nimic nu era sigur oricum pana pe data de 19-20

  14. Cum sa nu fie necesari , sunt esentiali pentru o utilizare de top . Daca Max a aratat slabiciune in fata Note 10 + este cat se poate de clar ca e la limita cu ram-ul si 11 Plus .
    Nu spune nimeni ca nu sunt suficienti 4 gb ram pentru o utilizare normala , eu zic daca vrei sa te bati cu campioni ai nevoie de mai mult .

  15. Niste jepcari, isi bat joc in mod repetat de cei ce i-au apreciat cand erau intr-adevar deosebiti si pe care i-au fidelizat ca si clienti cand aveau cu ce!! Mi-e dor de i4, i5, mi-e dor de acele vremuri!