Ce Modele iPhone 11/Pro sa NU CUMPERI Azi daca vrei Livrare RAPIDA

Aceste modele ale iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max vor fi livrate cel mai greu, iata ce sa cumperi pentru a beneficia de o livrare rapida.

Ce Modele iPhone 11 Pro sa NU CUMPERI Azi daca vrei Livrare RAPIDA

iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max vor fi din aceasta seara disponibile la precomanda in aceasta pagina si aceasta pagina, iar daca sunteti dornici sa cumparati telefoanele, atunci e bine sa stiti ce sa evitati. Exista in fiecare an anumite modele de telefoane iPhone care sunt livrate mai greu decat celelalte, iar daca in 2019 sunteti dornici sa cumparati anumite modele de telefoane din seria iPhone 11, deja se stie care vor fi livrate greu.

iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max de culoare verde mat sunt livrate mai greu de catre compania Apple, indiferent ce versiune de spatiu de stocare alegeti, iar asta pentru ca modelele sunt foarte populare la nivel global. Vorbim despre o culoare noua pentru telefoanele din seria iPhone 11 Pro, iar lumea o cumpara in cantitati mai mari decat poate produce Foxconn pentru Apple acum, astfel ca stocurile sunt limitate, si timpii de livrare vor fi mari.

Ce Modele iPhone 11/Pro sa NU CUMPERI Azi daca vrei Livrare RAPIDA

Daca vreti sa cumparati alte modele ale seriei iPhone 11 din aceasta pagina si aceasta pagina, atunci e bine sa stiti ca modelele de 64 GB sunt livrate cel mai rapid, cele de 256 GB usor mai greu, iar cele de 512 GB cel mai greu. Versiunile cele mai scumpe ale telefoanelor din seria iPhone 11 sunt livrate si cel mai greu, iar asta pentru ca putini romani le cumpara, magazinele fie nu le comanda, fie comanda foarte putine unitati, asa ca ajung mai greu la clienti.

In cazul telefoanelor iPhone 11, tot modelele cu mai mult spatiu de stocare vor ajunge mai greu decat cele de 64 GB, insa separat de asta, mai toate culorile sunt disponibile in stocuri cam la fel de mari. Din momentul deschiderii precomenzilor la Apple si pana acum nu s-au raportat pentru telefoanele din seria iPhone 11 probleme mari, acestea fiind produse si in cantitati mai mari, fiind preferate pentru ca sunt si mai ieftine.

iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max ar putea fi disponibile pentru precomanda incepand de la ora 00:00 a zilei de 20 septembrie, insa n-ar fi exclus ca romanii sa il poata cumpara abia cateva ore mai tarziu.