iPhone 11/Pro/Pro Max PRECOMANDA eMAG, Orange, UNDE le CUMPERI

iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max sunt la precomanda la eMAG, Orange, Vodafone, din 20 septembrie, iata de unde le poti cumpara, si de cand.

iPhone 11 Pro Pro Max PRECOMANDA eMAG, Orange, UNDE le CUMPERI

UPDATE: eMAG a listat deja pentru precomanda carcasele Apple pentru noile telefoane in aceasta pagina, si confirma ca precomenzile vor incepe la ora 00:00.

iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max la precomanda la eMAG, Orange, si alte magazine online vor fi disponibile din 20 septembrie, iar in aceasta pagina si aceasta pagina le gasiti rapid la cele doua magazine. La Orange si eMAg aveti sansele cele mai mari de a primi rapid precomanda iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, dar tot aici veti gasi si preturile cele mai bune pentru noile modele de telefoane pe care le va lansa Apple.

iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max ar putea fi disponibile la precomanda la eMAG, Orange, si alte magazine online din Romania chiar incepand cu ora 00:00 a zilei de 20 septembrie. Avand in vedere ca anul acesta Apple a modificat strategia de lansare din SUA, si a decalat cu 5 ore ora de lansare, n-ar fi exclus ca iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max sa fie lansate la precomanda la eMAG, Orange, Vodafone, ceva mai tarziu.

iPhone 11/Pro/Pro Max PRECOMANDA eMAG, Orange, UNDE le CUMPERI

iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max vor fi disponibile in aceasta pagina si in aceasta pagina chiar din momentul in care vor fi deschise precomenzile la eMAG si Orange, insa nu si la altii. E posibil ca Vodafone sa deschida deasemenea precomenzile tot in aceasta seara, insa la alte magazine online e improbabil ca iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max sa fie oferite la precomanda chiar de la ora 00:00 a zilei de 20 septembrie.

iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max vor fi disponibile in cantitati suficiente la eMAG si Orange, poate chiar si Vodafone, dar la alte magazine online stocurile nu vor fi la fel de mari, dupa cum prea bine stiti. Apple are probleme cu versiunea verde mat a iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, aceasta fiind extrem de cautata, insa in cazul iPhone 11 se pare ca nu prea exista dificultati in ceea ce priveste productia in acest moment.

iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max vor fi lansate la precomanda la eMAG, Orange, Vodafone in acelasi timp, daca lucrurile nu se schimba fata de anul trecut, iar in rest, va trebui sa asteptati.