Google Maps. SURPRIZA cu o Functie la care NU Te-ai fi GANDIT

Google Maps. O surpriza majora cu o functie foarte importanta la care nu te-ai fi asteptat a fost dezvaluita, iata ce pregateste compania Google.

Google Maps. SURPRIZA cu o Functie la care NU Te-ai fi GANDIT

Google Maps. Luand pe toata lumea prin surprindere, compania Google a implementat in aplicatia sa de navigatie o functie la care mai nimeni nu s-a gandit pana in momentul de fata. Desi aceasta functie este oferita in diverse alte aplicatii ale companiei Google, iata ca ea ajunge acum inclusiv in Google Maps, si le permite utilizatorilor sa devina anonimi inclusiv in ceea ce priveste folosirea acestei platforme, iar unii oameni vor avea cu siguranta nevoie de asta.

Google Maps. Incognito Mode ajunge intr-un final in aplicatiile pentru navigare ghidata, compania Google incepand sa testeze noua functionalitate cu unii dintre utilizatorii sai inca de saptamanile trecute. In versiunea beta a aplicatiei Google Maps care a fost trimisa acestor persoane a fost integrata aceasta functie, iar activarea Incognito Mode le permite oamenilor sa efectueze cautari pentru locatii, si sa fie ghidati catre ele, fara ca cineva sa stie ce se intampla.

Google Maps. SURPRIZA cu o Functie la care NU Te-ai fi GANDIT

Google Maps incognito mode
Activarea functiei Incognito Mode in Google Maps.

Google Maps. Puteti vedea in imaginea de mai sus cat de simpla este activarea acestui Incognito Mode in aplicatia pentru telefoane, ea fiind deocamdata testata doar pentru cei cu Android. Dupa activarea Incognito Mode in Google Maps, intreaga interfata va deveni gri, asa cum se intampla si in Google Chrome, sau YouTube, deci veti sti ca orice fel de cautari faceti in cadrul platformei nu vor fi salvate in istoricul vostru.

Google Maps. Aceasta functie a fost promisa de catre cei de la Google undeva prin luna mai, in cadrul Google I/O, insa iata ca a fost nevoie de ceva timp pentru ca ea sa fie oferita macar spre testare in versiune beta. Din acest punct nu se stie de cat timp va mai fi nevoie pentru ca functia din cadrul Google Maps sa fie lansata in mod oficial, insa cu siguranta ea nu va i disponibila pana cand nu va fi 100% gata de lansare.