LANSAREA iOS 13. ORA CAND Instalezi iOS 13 in Romania pe iPhone, iPad

Lansarea iOS 13 in Romania la aceasta ora va permite instalarea iPhone, iPad, iPod Touch pentru toti clientii, iata ce trebuie sa stii despre instalare.

LANSAREA iOS 13. ORA CAND Instalezi iOS 13 in Romania pe iPhone, iPad

Lansarea iOS 13. Astazi compania Apple va lansa iOS 13 in Romania pentru iPhone, iPad, iPod Touch, deci veti putea instala noua versiune a sistemului de operare pe iDevice-urile tale. Lansarea iOS 13 este programata de catre compania Apple sa aiba loc astazi, insa desigur ca nu a furnizat si o ora pentru asta, dar in baza a ceea ce am vazut in anii trecuti, veti putea instala iOS 13 in Romania pe iPhone, iPad, iPod Touch de la ora 20:00.

Lansarea iOS 13. Atunci va avea loc in mod oficial lansarea iOS 13, insa e posibil ca in primele minute dupa inceperea distributiei sa aveti probleme cu descarcarea actualizarii pentru iPhone, iPad, iPod Touch. Pentru a putea face instalarea iOS 13 in Romania fara probleme dupa ce are loc lansarea iOS 13, atunci asigurati-va ca aveti in iPhone, iPad, iPod Touch si cativa GB de spatiu, macar vreo 5, altfel iOS va incepe sa dezinstaleze singur aplicatii.

LANSAREA iOS 13. ORA CAND Instalezi iOS 13 in Romania pe iPhone, iPad

Lansarea iOS 13. Ca in fiecare an, va recomand sa faceti instalarea doar dupa ce efectuati un backup pentru iDevice-urile voastre, iar asta pentru ca e posibil oricand sa apara probleme, si e bine sa va protejati. Puteti folosi iCloud pentru a face backup iPhone, iPad, iPod Touch inainte de lansarea iOS 13, iar asta pentru ca din acel punct serverele Apple vor fi foarte aglomerate, iar cam orice va fi foarte dificil de facut, cel putin pana maine.

Lansarea iOS 13. Descarcarea iOS 13 in Romania pe iPhone, iPad, iPod Touch prin sistemul OTA ar putea dura si pana la cateva zeci de minute, asa ca trebuie sa fiti pregatiti pentru o perioada de asteptare. Pregatirea iOS 13 pentru instalare dupa lansarea iOS 13 nu va fi nici ea foarte rapida, iar instalarea in sine va dura chiar si 10 minute, dar totul depinde de tipul de iPhone, iPad, iPod Touch pe care il aveti.

Lansarea iOS 13. Inainte sa inchei, va aduc aminte ca in anii trecuti au fost diverse probleme cu descarcarea, instalarea, activarea actualizarii, asa ca e bine sa fiti 100% pregatiti si pentru asa ceva.