iPhone 11 Pro: 2 GB RAM ASCUNSI de Apple, La ce sunt Folositi

iPhone 11 Pro ar fi lansat de catre compania Apple cu 2 GB RAM ascunsi, iata la ce ar urma sa fie folositi acestia in timpul utilizarii telefoanelor.

iPhone 11 Pro 2 GB RAM ASCUNSI de Apple, La ce sunt Folositi

iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max au toate cate 4 GB RAM integrati de catre compania Apple, sau cel putin asta spun specificatiile oficiale, dar si aplicatiile care permit testarea performantelor. Ei bine, in realitate se pare ca iPhone 11 Pro si iPhone 11 Pro Max ar avea inca 2 GB RAM asunsi de catre cei de la Apple, iar ei ar fi folositi doar pentru situatiile in care sunt inregistrate poze si clipuri video de utilizatori.

iPhone 11 Pro nu ar veni cu vreo inovatie din acest punct de vedere, iar asta doarece Samsung a facut ceva similar cu seria de telefoane GALAXY S10, daca nu ma insel, alocand RAM special pentru chip-ul dedicat fotografiei. In iPhone 11 Pro se pare ca se doreste exact acealsi lucru, iar pentru pozele facute, cel mai probabil cu Deep Fusion, ar fi folositi si acesti 2 GB RAM suplimentari, care nu pot fi folositi pentru utilizarea obisnuita.

iPhone 11 Pro: 2 GB RAM ASCUNSI de Apple, La ce sunt Folositi

iPhone 11 Pro cu acesti 2 GB RAM ascunsi ne cam arata ca Apple gandeste lucrurile fix asa cum ii convine, dar nu asa cum ar trebui pentru utilizatorii care ii cumpara telefoanele mobile. Acei 2 GB RAM suplimentari ar fi fost extrem de utili pentru multitasking, editare foto, video, si in multe alte cazuri, dar Apple a considerat ca iPhone 11 Pro are nevoie de ei doar pentru facut poze, si nimic mai mult.

Decizia in sine mi se pare a fi proasta, ca multe altele pe care le tot ia Apple, iar asa iPhone 11 Pro vor avea un procesor foarte puternic, dar experienta de multitasking proasta. Apple se lasa dominata de Android din acest punct de vedere, si chiar daca Deep Fusion va fi o functie grozava, oamenii fac multitasking mai des decat inregistreaza poze, deci accentul poate ca trebuia pus intr-o cu totul alta parte de catre americani.

4 COMENTARII