Samsung. LISTA COMPLETA de Telefoane pe care ajunge Android 10

Samsung. Lista completa de telefoane care vor avea actualizari pentru Android 10 a fost publicata, iata pentru ce modele va fi oferit update-ul de catre Google.

Samsung. LISTA COMPLETA de Telefoane pe care ajunge Android 10

Samsung. Desi oficial nu a spus cand va aduce Android 10 in propriile telefoane, compania coreeana lucreaza din greu la pregatirea actualizarii pentru clientii sai, iar astazi aflam si ce modele il vor avea disponibil. Lista completa de telefoane Samsung pe care va fi oferit update la Android 10 a fost publicata astazi pe internet, ea venind direct de la coreeni pentru a ne spune pe ce modele putem astepta actualizarea, dar nu se stie clar cam cand.

Samsung. Dupa cum puteti vedea mai jos, vorbim despre o foarte lunga lista de telefoane care vor putea instala Android 10 in momentul in care compania coreeana va decide sa lanseze actualizarile. Cam asa se intampla in fiecare an, cei de la Samsung pregatind actualizarile pentru foarte multe modele de telefoane, dar problema este ca ele ajung foarte greu la ele, adica la chiar si un an de cand actualizarea e lansata de catre Google.

Samsung. LISTA COMPLETA de Telefoane pe care ajunge Android 10

Samsung LISTA Telefoane Android 10

Samsung. Telefoanele din seria Samsung GALAXY S10 si Samsung GALAXY Note 10 vor avea actualizarile disponibile pana la finalul anului 2020, daca lucrurile vor merge tot ca in 2018, dar cam atat. Restul modelelor mai vechi ar trebui sa aiba Android 10 undeva in cursul anului 2020, cei de la Samsung prioritizand telefoanele lansate anul acesta, in timp ce restul clientilor mai vechi vor trebui sa astepte multe luni pana sunt bagati in seama.

Samsung. Telefoanele premium au parte de atentie in primul rand, iar telefoanele ieftine primesc mult mai greu actualizarile, deci si Android 10 va ajunge mai tarziu pe modelele ieftine de telefoane. E normal ca Samsung sa puna pret intai pe cei care platesc bani multi pe telefoane, si sa ii desconsidere pe cei care cumpara telefoane ieftine, deoarece profitul nu vine de la cei din urma ci de la cei dintai.

Samsung. Acestea fiind spuse, puteti vedea unde va oferi compania coreeana Android 10 intai, asa ca stiti la ce sa va asteptati de la actualizarile din aceasta toamna.