Samsung. Iata CAND va LANSA Android 10 pentru Telefoane

Samsung. Iata cand va lansa compania coreeana Android 10 pentru telefoanele din lumea intreaga, sicum veti putea face instalarea dupa disponibilitate.

Samsung. Iata CAND va LANSA Android 10 pentru Telefoane

Samsung. Compania coreeana stie foarte bine cat de mult isi doresc ai sai clienti sa poata folosi Android 10 in propriile telefoane si tablete, iar asta ii motiveaza sa grabeasca procesul de dezvoltare. In aceasta idee, Samsung se pregateste sa anunte la sfarsitul acestei luni initierea perioadei de testare pentru Android 10 in SUA, dar si in alte zone de pe glob, oentru cateva modele de telefoane pe care le vinde in momentul de fata pentru clienti.

Samsung. Se pare ca undeva prin octombrie ar urma sa fie lansate primele build-uri beta ale Android 10, iar telefoanele din seria Samsung GALAXY S10 si Samsung GALAXY NOTE 10 urmeaza sa fie primele care le vor avea. Exact ca anul trecut, cei de la Samsung vor sa aduca Android 10 intai pe telefoanele premium lansate in cursul acestui an, si abia mai apoi pe modelele mai vechi, deci utilizatorii telefoanelor din 2018/2017, etc, vor mai avea de asteptat.

Samsung. Iata CAND va LANSA Android 10 pentru Telefoane

Samsung. Lansarea build-urilor beta de catre compania coreeana nu echivaleaza cu posibilitatea de instalare pe orice telefoane, deoarece un numar limitat de utilizatori vor putea face instalarea. Totusi, spre deosebire de anul trecut, anul acesta Samsung grabeste procesul de testare al Android 10, cu o luna, deci utilizatorii vor putea testa mult mai repede noutatile inainte ca lansarea oficiala sa fie facuta de catre compania coreeana pentru toti.

“O avem pe bună autoritate din surse care au un istoric solid conform căruia programul Samsung Android 10 beta va fi anunțat până la sfârșitul acestei luni. Nu va trece mult până la lansarea primei versiuni beta. Prima versiune beta Samsung Android 10 va începe să fie lansată în Statele Unite și în unele țări din Europa în octombrie.”

Samsung. Lansarea versiunilor beta ale Android 10 va fi facuta progresiv in diverse tari de catre coreeni, deci inclusiv in Romania se va permite folosirea lor, dar dupa ce va inscrieti in programul de testare al Samsung pentru a face asta. Procedura in sine nu este foarte complicata, dar testarea versiunilor beta ale oricarui soft poate aduce probleme, asa ca Android 10 ar putea functiona nu chiar atat de bine pe telefoane Samsung la inceput.

Samsung. Acestea fiind spuse, a inceput deja asteptarea, iar prima versiune beta a Android 10 pentru telefoane va fi disponibila undeva in cursul lunii octombrie pentru toata lumea.

2 COMENTARII