eMAG IEFTINESTE CU MULT Seria iPhone 11, UITA de Comenzile FACUTE!

eMAG a ieftinit toate telefoanele iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max pe care le are in stoc, dar nu a modificat preturile si pentru comenzile anterioare.

eMAG IEFTINESTE CU MULT Seria iPhone 11, UITA de Comenzile FACUTE!

eMAG a ieftinit foarte mult telefoanele iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max pe care le vinde in momentul de fata in aceasta pagina, preturile fiind mai mici chiar si cu 400 de LEI pentru unele modele. eMAG si-a cam aliniat preturile cu cele la care isi vand Orange, sau Vodafone, produsele in momentul de fata, astfel ca telefoanele iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max ajung sa fie vandut ela preturi foarte apropiate de cele din Apple Store.

eMAG si-a schimbat in mod subit si fara vreo explicatie strategia privind preturile pe care le practica pentru noua serie de telefoane iPhone 11, dar probabil ca preturile Orange au motivat schimbarea. Ganditi-va ca un iPhone 11 Pro Max e cu 350 de lei MAI IEFTIN acum la eMAG decat aseara, diferenta fiind foarte mare, iar asta arata lacomia magazinului, sau o greseala de preturi, sau cine stie ce explicatie va mai fi oferita.

eMAG IEFTINESTE CU MULT Seria iPhone 11, UITA de Comenzile FACUTE!

eMAG a ieftinit iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max in linie, toate modelele din aceasta pagina fiind mai ieftine cu minim 150 – 200 de LEI fata de preturile cerute aseara, si asta ridica multe intrebari. Totusi, TEAPA mai mare e pentru clientii existenti ai eMAG, deoarece comenzile pentru iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max facute deja n-au fost modificate cu preturile mai mici care sunt practicate de catre de magazin.

eMAG e un magazin serios, dar daca nu modifica preturile automat si asteapta ca toti clientii sa ceara asta pentru comenzile facute, atunci e in mod clar o teapa din partea lor, mai ales ca sunt cateva ore de cand preturile au fot modificate. Un prieten a reusit sa ceara modificarea pretului unui iPhone 11 la eMAG, si i s-a spus ca asta nu-i modifica randul in coada de asteptare pentru livrare, si ar fi bine sa fie asa, pentru ca la Orange orice modificari te “arunca” la “coada.”

eMAG ar trebui sa va notifice pe toti cei cu precomenzi in legatura cu preturile mai mici ale iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, dar daca nu o fac, nu va lasati tepuiti, cereti modificarea preturilor.

UPDATE: eMAG a inceput de acum cateva ore sa trimita SMS-uri catre clienti in care ii anunta ca preturile telefoanelor iPhone 11 comandate deja vor fi reduse, dar asta probabil in cursul urmatoarelor zile.