Samsung GALAXY S11. Noua VESTE BUNA pentru Viitorul Telefon

Samsung GALAXY S11. O noua veste foarte buna vine pentru viitorul model de telefon al companiei coreene, iata ce schimbare mare de design este pregatita chiar acum.

Samsung GALAXY S11. Noua VESTEA BUNA pentru Viitorul Telefon

Samsung GALAXY S11. O veste foarte interesant vine pentru clientii care asteapta noul model de telefon al companiei coreene, ea fiind anuntata de catre un cunoscut leaker de informatii cu privire la produsele coreenilor. Conform acestuia, Samsung GALAXY S11 urmeaza sa fie lansat de catre coreeni cu un design care nu are butoane fizice de vreun fel, iar asta inseamna ca va avea rezistenta mult mai buna la apa si praf.

Samsung GALAXY S11. Desi leakerul sugereaza faptul ca noul telefon nu va avea vreun buton in carcasa, imi vine totusi destul de greu sa cred ca va fi chiar total lipsit de butoane, si ca va avea unul de pornire. Huawei MATE 30 Pro nu mai are butoane de volum, dar are un buton fizic pentru blocare/deblocare si pornire/inchidere, deci pentru Samsung GALAXY S11 ar trebui sa vedem cel putin un lucru similar pentru utilizatori.

Samsung GALAXY S11. Noua VESTE BUNA pentru Viitorul Telefon

Samsung GALAXY S11. “Moda” eliminarii butoanelor fizice din telefoane nu este chiar atat de noua, ea pornind de la unii producatori chinezi acum ceva vreme, si desigur ca va continua in perioada urmatoare. Pentru Samsung GALAXY S11 este de asteptat sa vedem ceva similar, insa nu si un ecran “cascada”, acest lucru parand sa nu fi fost totusi deocamdata decis de catre coreeni, dar pare destul de probabil sa nu vedem un ecran de acest gen.

Samsung GALAXY S11. Avand in vedere ca ecranul “cascada” este complet inutil, eliminarea butoanelor de volum este urmatorul pas logic in toata aceasta ecuatie, si telefonul va arata cu siguranta mult mai bine. Fara butoane de volum, Samsung GALAXY S11 va fi mult mai placut din punct de vedere vizual, si cu siguranta va fi mai placut in folosirea obisnuita, ceea ce aduce plusuri din toate punctele de vedere pentru utilizatori.

Samsung GALAXY S11. Acestea fiind spuse, iata ca vorbim despre o schimbare foarte interesanta pentru viitoarea serie de telefoane, si ea pare destul de sigur in acest punct.