Orange, PC Garage Vand iPhone 11/Pro mai IEFTIN decat eMAG, Vodafone

Orange si PC Garage vand iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max mai ieftin decat eMAG, sau Vodafone, cu diferente substantiale intre preturile listate.

Orange, PcGarage Vand iPhone 11 Pro mai IEFTIN decat eMAG, Vodafone

Orange are din nou cele mai ieftine telefoane iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max din Romania, in aceasta pagina, oferta fiind mult mai buna decat in cazul eMAG, sau Vodafone, de exemplu. Cei de la Orange vand telefoanele din seria iPhone 11 cu preturi care ajung sa fie cu pana la 400 de LEI mai mici decat cele percepute de catre eMAG, magazinul online avand in aceasta pagina intreaga oferta, la preturile oficiale ale resellerilor.

Orange are statutul de partener gold la Apple, adica vinde foarte multe telefoane iPhone in fiecare an, asa ca le si primeste la preturi mai mici decat ale concurentei, echivalente cu cele din Apple Store. Orange nu este in prima situatie in care vinde telefoanele iPhone mai ieftin decat eMAG sau Vodafone, iar asta in conditiile in care anul trecut lucrurile n-au stat la fel de bine, preturile lor nefiind mai mici decat cele ale concurentei.

Orange, PC Garage Vand iPhone 11/Pro mai IEFTIN decat eMAG, Vodafone

Preturile seriei iPhone 11 la eMAG, de exemplu, sunt identice cu cele practicate si de catre ceilalti reselleri, deci sunt impuse de catre Apple, insa interesant este ca PcGarage are, in aceasta pagina, preturi mai mici. PC Garage este detinut tot de catre eMAG, dar are preturile de vanzare foarte similare cu cele ale Orange, deci fie cumpara seria iPhone 11 pe canale neoficiale, fie nu va onora respectivele comenzi la acele preturi.

Orange concureaza practic cu PC Garage in materie de preturi pentru seria iPhone 11, iar asta deoarece preturile sunt mai MICI chiar si decat cele de la Vodafone, pentru toate telefoanele din serie. PC Garage este un magazin serios, dar nu stiu in ce masura va putea onora comenzile inaintea celor de la Orange, si va respecta acele preturi, mai ales ca sunt chiar mai mici decat la eMAG, dar poate ca e o strategie pentru a aduce noi clienti acolo.

Acestea fiind spuse, Orange e cea mai sigura alegere pentru seria iPhone 11, avand cele mai mici preturi din Romania pentru telefoane, urmata de PC Garage, Vodafone, si eMAG.

17 COMENTARII

  1. da, e nebunie cu denumirile astea… pro, pro max, masa mare
    PRO MAX la vodafone 1284 intr-adevar
    la orange nu exista varianta de 64Gb la liber, deci cel mai ieftin PRO MAX tot la vodafone e :))

  2. La cel de 512 gb pe care l am platit cu 8.199 lei aseara la ora 23.52 min , azi pt ca pe site la emag au scazut pretul , am fost anuntata ca voi primi retur pe card diferenta de pret , cred ca va dura cateva zile returnarea banilor, dar ma bucur ca pretul e mai mic

  3. la un simplu calcul pt iphone 11
    Orange 539 € telefonul + 720€ abonamentul pe 2 ani => 1259 €
    Vodafone – avans 160€ + abonam 408 € + rate tel 600 € => 1168 €

  4. da, e nebunie cu denumirile astea… pro, pro max, masa mare
    PRO MAX la vodafone 1284 intr-adevar
    la orange nu exista varianta de 64Gb la liber, deci cel mai ieftin PRO MAX tot la vodafone e :))