iOS 13 iti face vechiul iPhone mai Rapid ? Iata Raspunsul (VIDEO)

iOS 13 a fost lansat aseara de catre compania Apple pentru telefoanele iPhone si iPod Touch compatibile, ele venind cu o mare promisiune a companiei Apple. Cei din Cupertino au produs ca performantele iOS 13 vor fi imbunatatite dramatic in comparatie cu cele ale iOS 12, cel putin pentru aplicatii.

Realitatea este ca iOS 13 nu aduce acel spor de performante promis de catre Apple, deci daca asteptati cu nerabdare asta, veti fi foarte dezamagiti. Da, iOS 13 pare sa fie usor mai rapid, probabil multumita animatiilor care ruleaza mai repede, dar dincolo de asta, nu se vede nimic substantial pentru telefoane.

Separat de performante, nici autonomia bateriei iOS 13 nu se imbunatateste in comparatie cu iOS 12, insa asta e o discutie pentru alt articol.

13 COMENTARII

  1. Se merita de la iphone 8 in sus. Mai ales cele care au face ID o sa se bucure de cele mai multe diferente din toate punctele de vedere.

  2. Da. Eu mă refer în momentul de față. Dacă actualizarea este bună, dacă performanțele sunt performanțe, dacă autonomia bateriei este cum trebuie? Sau să aștept iOS 13. Unu?

  3. Apple a spus ca aplicatiile se vor deschide de doua ori mai repede nu ca overall performanta so-ului va fi mai buna. Din filmulet se vede usor ca se deschid mai repede, e greu insa de evaluat daca se intampla de doua ori mai repede sau doar cu 15% pt ca se intampla repede oricum. Si inca ceva: aplicatia in sine se deschide mai repede insa continutul aplicatiei sau este cu totul altceva (incarcare/randare pagini web in Safari sau wall-ul de Facebook), aici depinde si de performanta aplicatiei in sine.

  4. Momentan ios 13 este vraiște și Apple a făcut-o de oaie… Nu numai ca Apple a mințit cu sporul de performanta dar în continuare sunt prezente numeroase bug-uri și probleme încât nu se merită… Pana și experții spun sa evitam acesta versiune și sa așteptăm pana la 13.1 “Do NOT update to iOS 13 and iPadOS until further notice due to known functional issues that may break enterprise services.”

  5. Pai eu l-am instalat aseara si e OK .
    Este o versiune oficiala iOS pe care Apple o recomanda ,, de ce sa nu o instalam ?
    Faci update-ul “testezi ” iar daca nu iti place in 5 minute te intorci la 12.4.1 si ai terminat povestea .