NASA. ASTEROID GIGANT a trecut RAZANT pe langa Pamant FARA a fi DETECTAT

NASA. Un asteroid foarte mare a trecut la foarte mica distanta de Pamant fara a fi detectat de catre americani, iata ce explicatie au oferit pentru asta.

NASA. ASTEROID GIGANT a trecut RAZANT pe langa Pamant FARA a fi DETECTAT

NASA. Un asteroid mare a trecut extrem de aproape de Pamant fara ca agentia spatiala americana sa il detecteze, insa multumita unui leaker, am aflat ce s-a intamplat acum cateva luni in spatiul cosmic. Se pare ca in luna iulie, un asteroid cu diametru de 100 de metri a trecut la doar 73.0000 km distanta de Pamant fara a fi detectat de catre cei de la NASA, ceea ce ridica extrem, extrem de multe semne de intrebare pentru toata lumea.

NASA. Asteroidul a fost detectat de catre un observator din Brazilia pe 24 iulie cu doar cateva ore inainte de a ajunge la 73.000 km distanta de Pamant, iar cei de la NASA n-au spus absolut nimic in legatura cu el in vreun moment. Email-uri interne ale angajatilor celor de la NASA au confirmat faptu ca acest asteroid n-a fost detectat de catre ei, si ca s-a incercat cautarea unei explicatii pentru problema, astfel incat presa sa primeasca detalii.

NASA. ASTEROID GIGANT a trecut RAZANT pe langa Pamant FARA a fi DETECTAT

NASA. Se pare ca in data de 7 iulie acest asteroid a aparut intr-o imagine a agentiei spatiale americane, dar se misca atat de incet incat nu a fost considerat ca unul care ar putea ajunge la Pamant. Greseala celor de la NASA a fost una uriasa, deoarece acesta a fost cel mai mare asteroid care si-a apropiat la o distanta atat de mica de Pamant in ultimele decentii, LUNA fiind la o distanta de 4 ori mai mare decat cea la care a ajuns asteroidul.

“Acest obiect a alunecat printr-o serie întreagă de plase de capturare, din mai multe motive. Deci, era doar un asteroid deosebit de ciudat? Mă întreb de câte ori s-a întâmplat această situație fără ca asteroidul să fie descoperit deloc? Dacă 2019 OK ar fi intrat și s-a perturbat în atmosfera Pământului de-a lungul pământului, valul de explozie ar fi putut crea devastări localizate într-o zonă de aproximativ 50 de mile.”

NASA. O explicatie oficiala pentru ceea ce s-a intamplat nu a aparut, dar puteti vedea in citatul de mai sus ca inclusiv cercetatorii de la agentie n-au inteles ce s-a intampalt, si se intreaba cati au mai trecut de sistemele lor de detectare. Intamplarea este una terifianta, care ne arata ca un asteroid ar putea lovi oricand Pamantul fara a fi detectat de catre NASA si fara sa stim ce se intampla, iar toata tehnologia lor este in zadar.

NASA. Daca acest asteroid ar fi lovit Pamantul, ar fi creat un crater cu diametru de aproape 80 de km, deci ar fi putut distruge fara probleme zona metropolitana a New York, Londra, etc, daca ar fi lovit acolo.