RCS & RDS. Orange, Telekom, Vodafone, ANPC vrea o SCHIMBARE URIASA in Romania

RCS & RDS. Orange, Telekom, Vodafone, sunt printre companiile vizate de catre o serie de schimbari importante in Romania, iata cum vor beneficia si clientii.

RCS & RDS. Orange, Telekom, Vodafone, Anunt UIMITOR pentru Clientii Romani

RCS & RDS. Orange, Telekom, Vodafone, un anunt uimitor pentru toti clientii din Romania a venit de la autoritati, ele pregatind o serie de modificari care vor aduce doar beneficii pentru toti Romanii. Mai exact, cei de la ANPC vor sa creasca substantial amenzile pe care le vor primi companiile din Romania, inclusiv cele care au clauze abuzive in contracte, asa cum s-a intamplat la RCS & RDS, si toate celelalte companii, si cum se va mai intampla.

RCS & RDS. Un proiect conceput in prima parte a acestui an de catre cei de la ANPC prevede o serie de masuri mult mai dure pentru companiile mari care isi bat joc de clienti, au clauze abuzive in contracte, sau nu le respecta pe cele actuale. ANPC vrea ca amenzile care pot fi aplicate RCS & RDS, si nu numai, sa se dubleze de la 200.000 de LEI la 400.000 de LEI in cazul companiilor cu cifre de afaceri de 5 – 10 milioane de LEI, adica toti operatorii de telecomunicatii.

RCS & RDS. Orange, Telekom, Vodafone, ANPC vrea o SCHIMBARE URIASA in Romania

RCS & RDS. Au existat nenumarate cazuri in care clauzele abuzive din contractele acestor companii au fost in detrimentul clientilor din Romania, iar ANPC vrea amenzi mai dure pentru companii. Cu amenzi de pana la 90.000 de euro in loc de 45.000 de euro, companiile se pot gandi mult mai serios la felul in care isi trateaza clientii, RCS & RDS, dar si ceilalti operatori, pierzand si in instanta procese deschise de catre clienti.

RCS & RDS. Proiectul celor de la ANPC a fost facut la inceputul anului, insa din pacate pana acum n-a progresat chiar asa cum ar fi trebuit, astfel ca deocamdata amenzile mai mari nu pot fi aplicate. Daca totusi va ajunge intr-un final sa fie aplicat, atunci ne putem astepta ca RCS & RDS, si celelalte companii, sa se gandeasca mai serios cum ne trateaza, si ce clauze includ in contractele pe care ne pun sa le semnam.

RCS & RDS. In momentul de fata propunerile ANPC trebuie sa treaca de Parlament pentrua  deveni lege, asa ca pana in 2021 e putin probabil sa se ia vreo decizie clara.