SURPRIZA in Windows 10 cu o Schimbare ce a UIMIT Utilizatorii

Windows 10 are parte de o surpriza foarte importanta, cu o noua functie pe care lumea o credea pierduta, dar care revine in forta pentru utilizatori.

SURPRIZA in Windows 10 cu o Schimbare ce a UIMIT Utilizatorii

O surpriza majora pentru Windows 10 a fost descoperita in cea mai recenta versiune, iar asta in conditiile in care vorbim despre ceva ce a fost crezut imposibil de implementat pentru calculatoarele din toata lumea. Mai exact, acum cateva luni a fost decisa eliminarea functiei Sets, care era extrem de asteptata de catre foarte multa lume la acel moment, insa Microsoft a luat decizia ca ea nu are ce cauta in Windows 10, asa ca a eliminat-o subit.

Windows 10 permite prin intermediul functiei Sets folosirea grupata a aplicatiilor intr-o singura fereastra, asa cum folosim un browser pentru a deschide mai mult pagini de internet, pe care le putem accesa rapid. Ei bine, in cazul Sets, aplicatiile erau grupate impreuna intr-o singura fereastra, si puteam face trecerea de la una la alta mult mai usor, fara a avea ferestre separate in Windows 10 pentru fiecare, si fara a le cauta prin taskbar.

SURPRIZA in Windows 10 cu o Schimbare ce a UIMIT Utilizatorii

Windows 10 Functie GROZAVA Mac Viseaza sets

Intr-o viitoare versiune a Windows 10 va fi reimplementata functia Sets, ea fiind descoperita intr-una care ar fi pregatita pentru lansare in a doua jumatate a anului 2020, sau poate chiar in 2021, dar e clar ca nu e uitata. Avand in vedere ca Microsoft n-a oferit o explicatie clara pentru decizia de a elimina functia Sets din cadrul Windows 10, ceea ce vedem acum este o surpriza foarte interesanta, si arata ca nu s-a renuntat complet la idee.

Windows 10 ar putea oferi o experienta complet noua de folosire pentru cei care ar decide sa utilizeze functia Sets in cadrul sistemului de operare al companiei Microsoft, astfel ca vorbim despre o modificare foarte mare. Desigur ca totul depinde si de ceea ce isi doreste lumea, dar in baza a ceea ce am vazut cand s-a descoperit ca functia Sets e eliminata din Windows 10, e clar ca oamenii vor sa o aiba disponibila din nou in calculatoare.