Anunt SURPRIZA de la DIGI MOBIL pentru TOTI Clientii din Romania

Digi Mobil face un anunt foarte important pentru toti clientii din Romania, iata ce le va oferi tuturor clientilor operatorul detinut de RCS & RDS.

Anunt SURPRIZA de la DIGI MOBIL pentru TOTI Clientii din Romania

Digi Mobil si-a luat prin surprindere toti clientii din Romania cu un anunt la care nimeni nu se astepta in momentul de fata, mai ales ca in mod oficial compania nu este certificata pentru a face asta. Vineri s-au deschis precomenzile pentru iPhone 11/Pro/Max in Romania si le puteti cumpara din aceasta pagina si aceasta pagina, insa cei de la Digi Mobil n-au telefoanele listate pentru vanzare inca deoarece nu sunt parteneri certificati ai Apple.

Digi Mobil are totusi printre clientii cu venituri mici si oameni interesati sa cumpere telefoane atat de scumpe, astfel ca seria iPhone 11/Pro/Max urmeaza sa fie vanduta inclusiv de catre acest operator de telecomunicatii. Mai exact, Digi Mobil va incepe sa vanda telefoanele din seria iPhone 11 undeva in cursul lunii octombrie la preturi care sunt destul de apropiate de cele la care pot fi cumparate si acum produsele din Romania.

Anunt SURPRIZA de la DIGI MOBIL pentru TOTI Clientii din Romania

Digi Mobil va pune in vanzare iPhone 11 Pro 64 GB la pretul de 5400 de LEI, in timp ce iPhone 11 Pro Max va costa 5900 de LEI, adica tot atat ca la eMAG, sau Vodafone, si cu 50 de LEI mai scump decat la Orange. Preturile cresc la Digi Mobil pentru modelele cu mai mult spatiu de stocare si sunt egale cu cele oficiale de la alte magazine online, iar asta sugereaza faptul ca le cumpara de pe la parteneri din Romania, si nu neaparat de la Apple.

Digi Mobil va vinde inclusiv iPhone 11 la preturi care incep de pe la 3800 de LEI pentru versiunea cu 64 GB spatiu de stocare, astfel ca toti clientii RCS & RDS vor beneficia de preturi foarte bune din luna octombrie. Exact precum orice alte modele de telefoane pe care le vinde Digi Mobil acum, si cele din seria iPhone 11 vor fi disponibile pentru achizitie in rate fara dobanda, deci oricine le va putea cumpara.

Digi Mobil nu a anuntat deocamdata data la care va pune in vanzare telefoanele, dar cel mai probabil o va face undeva pe la inceputul lunii octombrie.