Noua Functie GMAIL Asteptate de ANI de ZILE pe Telefoane

Gmail are lansata astazi o functie asteptata de cativa ani de zile de catre utilizatorii de telefoane cu sistem de operare iOS si Android, iata schimbarea.

Noua Functie GMAIL Asteptate de ANI de ZILE pe Telefoane

Gmail are lansata in aceasta seara o noua functie pe care foarte multi dintre clienti o asteptau de cativa ani de zile pe telefoanele iOS si Android, insa cei de la Google au cam intarziat cu oferirea ei. Mai exact, aplicatia Gmail pentru iOS si Android are incepand de astazi implementat in sfarsit un dark mode care permite folosirea serviciului inclusiv cu o tema intunecata care nu afecteaza chiar atat de mult ochii nostri.

Gmail a avut aceasta schimbare distribuita de catre cei de la Google pe Android inca de la inceputul lunii, dar pentru un numar destul de limitat de persoane, iar acum aduce ark mode inclusiv pe iOS. Aplicatia Gmail va trebui actualizata in telefoanele cu sistem de operare iOS pentru a putea afisa acest dark mode, insa cei de la Google nu au aplicat o culoare neagra pentru interfata, ci un fel de gri mai putin intens, dar totusi suficient de bun.

Noua Functie GMAIL Asteptate de ANI de ZILE pe Telefoane

Gmail are principalele schimbari vizibile in inbox, acolo unde primiti toate mail-urile, dar si in interfata in care puteti citi mesajele, si in care puteti raspunde la mesajele pe care le-ati primit de la alte persoane. Inclusiv meniul de setari este modificat pentru a avea un dark mode in aplicatia Gmail pentru telefoanele iOS si Android, iar pentru cei interesati exista si o optiune de alege ce tema sa fie folosita pentru interfata.

Gmail are lansata acum interfata cu dark mode pentru ca atat Android 10, cat si iOS 13 au disponibila aceasta modificare la nivel de sistem de operare, cu suport si pentru aplicatiile care pot fi rulate pe telefoane. Practic, dark mode devine noul normal pentru Gmail, si restul aplicatiilor celor de la Google, dar asta am cam inceput sa vedem inca de prin vara, cand au fost actualizate multe dintre ele cu o asemenea modificare serioasa.

3 COMENTARII