iOS 13.1 a fost LANSAT pentru iPhone, iPad, iPod Touch de Apple

iOS 13.1 a fost lansat pentru iPhone, iPad, iPod Touch de catre compania Apple, iata ce schimbari sunt oferite pentru toti clientii americanilor.

iOS 13.1 a fost LANSAT pentru iPhone, iPad, iPod Touch de Apple

iOS 13.1 a fost lansat pentru iPhone, iPad, iPod Touch de catre compania Apple, americanii oferind actualizarea la doar 5 zile distanta de lansarea iOS 13, ceva ce pana acum nu s-a mai intamplat. Premiera cu lansarea iOS 13.1 atat de devreme dupa versiunea principala ar avea la baza problemele foarte mari de securitate si functionare care au fost raportate chiar si inainte ca versiunea finala a sistemului de operare sa fie lansata de catre Apple.

iOS 13.1 nu vine doar cu rezolvari pentru problemele existente pentru clienti, ci si cu anumite functii noi, care au fost eliminate din versiunea initiala a iOS 13 fara vreo explicatie oferita de catre cei de la Apple. Mai mult decat atat, iOS 13.1 este si prima versiune oficiala a sistemului de operare pentru iPad, care incepand de acum se numeste iPadOS, si va fi o versiune separata de cea care este distribuita pentru iPhone, sau iPod Touch.

iOS 13.1 a fost LANSAT pentru iPhone, iPad, iPod Touch de Apple

iOS 13.1 readuce in iPhone, iPad, iPod Touch functia care permite automatizarea scurtaturilor pentru Siri, astfel ca acuma avem posibilitatea de a seta ca in anumite conditii sa se intample anumite lucruri. Pentru Apple Maps iOS 13.1 va aduce functia care permite partajarea timpului la care vom ajunge la destinatia catre care calatorim, aceasta functionalitate fiind oferita in Google Maps de ceva vreme, dar acum ajunge si in Apple Maps.

iOS 13.1 adice noi iconite pentru indicatorul nivelului volumului in momentul in care avem iDevice-urile conectate la casti, sau boxe externe, dar si iconite noi pentru aplicatia Home si Homekit. iOS 13.1 aduce actualizari pentru wallpaper-urile dinamice pe care le putem folosi, insa in acelasi timp este imbunatatit si suportul pentru mouse, iar separat de toate acestea vor exista rezolvari de probleme de functionare, si de probleme de securitate.

iOS 13.1 va putea fi instalat pe iPhone, iPad, iPod Touch din meniul Settings > General Software Update, Configurari > General > Actualizare Software, prin urmarea instructiunilor afisate acolo.

UPDATE: Lista de noutati este identica cu cea publicata de catre Apple pentru lansarea iOS 13, deci nu sunt prezentate si modificarile mai recente.