Anunt MAJOR pentru Samsung Galaxy S10 si TOTI Utilizatorii

Samsung Galaxy S10 are parte de un anunt foarte important pentru toti utilizatorii companiei coreene, iata de ce schimbare majora ne putem bucura acum.

Samsung Galaxy S10 update septembrie 2019

Samsung Galaxy S10 are parte de un anunt foarte important din partea companiei Samsung pentru toti utilizatorii care au cumparat in ultimele luni noile modele de telfeoane premium ale coreenilor. Mai exact, vorbim despre o noua actualizare importanta lansata pentru telefoanele din seria Samsung Galaxy S10, ea aducand cateva functii si schimbari extrem de interesante, dar si extrem de utile pentru toti clientii, si sigur va veni schimba de modificari.

Samsung Galaxy S10 are parte, multumita acestei noi actualizari, de toate noile moduri de inregistrare poze si clipuri video pe care Samsung Galaxy Note 10 le ofera prin aplicatia sa pentru camera. Modelele din seria Samsung Galaxy S10 care au chip-uri Exynos au parte de aceasta imbunatatire prin actualizarea care este disponibila pentru toti utilizatorii, astfel ca daca le folositi, atunci ar trebui sa aveti parte de ea in curand.

Anunt MAJOR pentru Samsung Galaxy S10 si TOTI Utilizatorii

Samsung Galaxy S10 update septembrie 2019 lista schimbari
Lista de schimbari pentru actualizarea Samsung GALAXY S10 din septembrie 2019.

Samsung Galaxy S10 urmeaza sa aiba disponibile functiile AR Doodles, Live focus video, Night Mode si Suepr Steady Camera pentru inregistrarea de poze si clipuri video, ceea ce va face experienta cu mult mai buna. E interesant cum functiile din seria Note 10 pot fi portate Samsung Galaxy S10 de catre coreeni la tat de mult timp dupa lansarea primelor modele, ceea ce trebuie laudat pentru compania Samsung, ea avand grija de clienti.

Samsung Galaxy S10 are deasemenea implementate si cateva functii noi pentru DeX, acestea fiind initial oferite doar pentru seria Note 10, dar se pare ca pot ajunge si la clientii mai vechi. Functia Link to Windows este implementata acum pentru Samsung Galaxy S10, impreuna cu cea numita Dynamic Lock Screen, plus cea DeX for PC, deci utilizatorii vor avea parte de o experienta mai buna cand isi transforma telefoanele in calculatoare.

Samsung Galaxy S10 are aceasta actualizare distribuita la nivel global in momentul de fata, ea avand o dimensiune de aproximativ 1.2 GB, deci vorbim despre modificari consistente facute in sistemul de operare.