UIMITOARE Surpriza in Samsung GALAXY S11 Pregatita in SECRET

Samsung GALAXY S11 are o surpriza uimitoare pregatita in secret in momentul de fata, iata la ce lucreaza coreenii pentru clientii din intreaga lume chiar acum.

Samsung GALAXY S11 camera

Samsung GALAXY S11, daca aceasta va fi denumirea finala, are pregatita o surpriza extrem de importanta de catre compania Samsung, ea fiind dezvoltata in secret in laboratoarele din Coreea de Sud. Vorbim despre noi senzori de imagine pentru Samsung GALAXY S11 care sunt pregatiti in momentul de fata pentru lansare, ei urmand a aduce schimbari majore pentru modul in care sunt inregistrate pozele de catre clienti.

Samsung GALAXY S11 va avea noi senzori de imagine care inca n-au fost prezentati de catre compania coreeana, chiar daca ieri a fost dezvaluit unul nou de 48 de megapixeli, care are dimensiunea pixelilor de 0.7μm. Pentru Samsung GALAXY S11 nu va fi folosit un senzor de imagine cu pixeli atat de mici, iar asta deoarece dimensiunea redusa a pixelilor echivaleaza cu poze si clipuri video de calitate proasta, ceea ce nimeni nu-si doreste.

UIMITOARE Surpriza in Samsung GALAXY S11 Pregatita in SECRET

Samsung GALAXY S11 camera secret

Samsung GALAXY S11 va avea senzorii de imagine prezentati cel mai probabil cu putin timp inainte de a fi lansat, iar specificatiile pentru ei vor fi superioare celor ale telefoanelor din seria Samsung GALAXY S10. Samsung GALAXY S11 va veni cu siguranta cu o camera mai buna decat cea din actualele modele, iar asta in conditiile in care in momentul de fata producatorii se lupta pentru a oferi cele mai bune telefoane pentru facut poze.

Samsung GALAXY S11 nu va intra in razboiul megapixelilor, care este oricum cat se poate de inutil, ci intra intr-un razboi al calitatii pozelor si clipurilor video, cel din care castiga intotdeauna utilizatorii. Este de asteptat ca Samsung GALAXY S11 sa aiba o camera superioara celei din iPhone 11 Pro, sau Huawei Mate 30 Pro, dar desigur ca abia undeva prin prima parte a anului 2020 vom afla cam cat de mari sunt imbunatatirile pregatite de Samsung.

Samsung GALAXY S11 va fi prezentat in mod oficial in februarie 2020, iar lansarea ar trebui sa aiba loc undeva prin martie 2020, dar datele n-au fost deocamdata stabilite de catre coreeni.