ANULAREA Samsung GALAXY S11 va fi un NOU INCEPUT pentru Samsung

Samsung GALAXY S11 ar avea parte un nou inceput prin anularea care este anuntata de tot mai multa lume, iata ceea ce este pregatit de catre compania Samsung.

ANULAREA Samsung GALAXY S11 va fi un NOU INCEPUT pentru Samsung

Samsung GALAXY S11 are anuntate de cateva saptamani planurile de anulare pe care compania Samsung le-ar fi pus in practica pentru urmatoarea serie de telefoane, ceva ce a speriat deja foarte multa lume. Planurile de anulare a seriei Samsung GALAXY S11 vizeaza inclusiv seria Samsung GALAXY Note 11, deci nu vorbim despre un singur set de telefoane care n-ar urma sa fie lansat sub acest brand, ci despre mai multe modele ale companiei coreene.

Samsung GALAXY S11 urmeaza sa aiba anulata doar folosirea brand-ului pentru viitoarele telefoane premium care vor fi lansate in primavara anului viitor, iar asta pentru ca produsele in sine vor ajunge in magazine. Se pare ca Samsung discuta serios in momentul de fata ideea de a nu folosi brand-urile Samsung GALAXY S11 si Samsung GALAXY Note 11 pentru urmatoarele serii de telefoane, ci un brand nou, care sa sugereze si ideea unui nou inceput pentru telefoane.

ANULAREA Samsung GALAXY S11 va fi un NOU INCEPUT pentru Samsung

Samsung GALAXY S11 este o denumire pe care o asteapta toata lumea, dar se pare ca in interiorul companiei coreene se discuta despre posibila folosire a brand-ului Samsung GALAXY One pentru toate telefoanele noi. Practic, atat Samsung GALAXY S11, cat siSamsung GALAXY Note 11 ar urma sa aiba folosit brand-ul Samsung GALAXY One, in diverse forme, pentru toate modelele care vor fi puse in vanzare in cursul anului viitor de companie.

Samsung GALAXY S11 inlocuit cu Samsung GALAXY One ar reprezenta o legatura mai puternica intre telefoane si One UI, versiunea modificata a Android pe care coreenii o implementeaza in telefoanele lor. Ideea de a combina denumirea telefoanelor cu cea a interfetei Android folosita in ele nu este chiar atat de rea, iar de aceea Samsung GALAXY S11 ar putea ramane nimic mai mult decat un simplu zvon, nu o denumire ce va fi efectiv folosita.

Samsung GALAXY S11 ar putea fi lansat in februarie cu denumirea actuala, insa chiar si cu o noua denumire, ar trebui sa fie lansat tot atunci, iar in magazine ar trebui sa ajunga undeva prin martie.